Wide Screen
Image default
Játékok

Következő állomás: Trója!

Ahogyan már sejteni lehetett, a Total War széria nem is olyan sokára bepillantást enged Trója történetébe is.

A SEGA Europe Ltd. és a Creative Assembly izgatottan jelenti be új stratégiai címét, ami a történelem egyik legikonikusabb történeteit dolgozza fel. A Homérosz: Iliász ihlette A Total War Saga: TROY keretében saját hősi hagyatékod kovácsa lehetsz a bronzkorban, a kritikusok által elismert sorozat eddigi legkorábbra visszanyúló részében.

A Total War Saga: TROY keretében az égei civilizáció sorsa lesz a kezedben, ahogy minden döntéseddel magad formálod a vidéket az Olümpusz mitikus hegycsúcsától Lemnos sivatagjaiig. Kövesd végig a történelem ma ismert menetét, vagy formáld a magad módjára a legendát a Total War™ sorozat ezen igazán egyedi fejezetében. A Homérosz: Iliász bővelkedik elbeszélésekben, legendákban, istenekben és szörnyekben egyaránt. Az A Total War Saga: TROY történelmi lencsék alá helyezi ezeket a történeteket, hogy kiszűrje, vajon melyikek történhettek valóban meg, de végső soron a te kezedbe adja döntést, hogy melyik hősök bukjanak el a csatában, és melyek váljanak hallhatatlan legendává.

 A csatateret olyan közismert harcosok léptei fogják megrengetni, mint Akhilleusz és Hektór, a brutális erőnél azonban sokkal többre lesz szükséged, hogy meghódítsd Trója legendás városát. Ügyesen kell menedzselned a gazdaságot, a diplomáciát barátokkal és ellenségekkel, valamint az Istenek kegyeiben járnod, mielőtt belevéshetnéd nevedet a történelemkönyvekbe.  A Total War Saga címek egy korszak egy sarkalatos pontjára összpontosítanak a fő Total War játékok grand strategy elemeivel és valós idejű ütközeteivel, lehetőséget biztosítva a történelem meghatározó pillanatainak megváltoztatására. Az A Total War Saga játékok megváltozott látóköre és perspektívája tökéletes táptalajt ad az innovációnak, ami gyakran új ötleteket eredményez, melyek a későbbi fő Total War címekre is hatással lehetnek.

Még több a témában...

Megjelenési dátumot kapott a Those Who Remain

Fonyódi Dávid

Új platformon hódít a Yakuza 0

Fonyódi Dávid

Bárki lehet Predator egy kicsit, ráadásul ingyen

Sinka Tamás

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon