Következő állomás: Trója!

Ahogyan már sejteni lehetett, a Total War széria nem is olyan sokára bepillantást enged Trója történetébe is.

Ahogyan már sejteni lehetett, a Total War széria nem is olyan sokára bepillantást enged Trója történetébe is.

A SEGA Europe Ltd. és a Creative Assembly izgatottan jelenti be új stratégiai címét, ami a történelem egyik legikonikusabb történeteit dolgozza fel. A Homérosz: Iliász ihlette A Total War Saga: TROY keretében saját hősi hagyatékod kovácsa lehetsz a bronzkorban, a kritikusok által elismert sorozat eddigi legkorábbra visszanyúló részében.

A Total War Saga: TROY keretében az égei civilizáció sorsa lesz a kezedben, ahogy minden döntéseddel magad formálod a vidéket az Olümpusz mitikus hegycsúcsától Lemnos sivatagjaiig. Kövesd végig a történelem ma ismert menetét, vagy formáld a magad módjára a legendát a Total War™ sorozat ezen igazán egyedi fejezetében. A Homérosz: Iliász bővelkedik elbeszélésekben, legendákban, istenekben és szörnyekben egyaránt. Az A Total War Saga: TROY történelmi lencsék alá helyezi ezeket a történeteket, hogy kiszűrje, vajon melyikek történhettek valóban meg, de végső soron a te kezedbe adja döntést, hogy melyik hősök bukjanak el a csatában, és melyek váljanak hallhatatlan legendává.

 A csatateret olyan közismert harcosok léptei fogják megrengetni, mint Akhilleusz és Hektór, a brutális erőnél azonban sokkal többre lesz szükséged, hogy meghódítsd Trója legendás városát. Ügyesen kell menedzselned a gazdaságot, a diplomáciát barátokkal és ellenségekkel, valamint az Istenek kegyeiben járnod, mielőtt belevéshetnéd nevedet a történelemkönyvekbe.  A Total War Saga címek egy korszak egy sarkalatos pontjára összpontosítanak a fő Total War játékok grand strategy elemeivel és valós idejű ütközeteivel, lehetőséget biztosítva a történelem meghatározó pillanatainak megváltoztatására. Az A Total War Saga játékok megváltozott látóköre és perspektívája tökéletes táptalajt ad az innovációnak, ami gyakran új ötleteket eredményez, melyek a későbbi fő Total War címekre is hatással lehetnek.

Total
1
Shares
Previous Article

Érkezik egy új Batman játék?

Next Article

Minden eddiginél "zöldebb" lesz az új PlayStation

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!