x
Close


Közelgő események

Filmek

[SWCO] Kövesd velünk a Star Wars Celebrationt Orlandóból

Hamarosan elrajtol a 12. Star Wars Celebration rendezvény, ahol végre a Star Wars: Az utolsó Jedik első előzetesét is láthatjuk.

  • Publishedáprilis 13, 2017

Hamarosan elrajtol a 12. Star Wars Celebration rendezvény, ahol végre a Star Wars: Az utolsó Jedik első előzetesét is láthatjuk.

A Star Wars franchise 40. évfordulóját ünnepli idén, ennek apropóján pedig igazi meglepetésekre számítunk a Celebrationön. Egy biztos „meglepetést” már tudunk, mégpedig Rian Johnson által írt és rendezett Star Wars 8-ról nyilvánosan itt fognak először közölni videót. Korábban még arról lehetett olvasni, hogy kulisszák mögötti felvételeket, werkvideót osztanak majd meg, de ezt egy forrás cáfolta, és állítása szerint igazi előzetest kapnak a rajongók. 24 óra múlva kiderül, hiszen az Az utolsó Jedik panelja csak holnap délután lesz 17 órától. De a hétvége alatt várunk olyan híreket is, melyek között szerepel Obi-Wan Kenobi történetét feldolgozó film a vásznon, és nem feledkezhetünk meg a sokat emlegetett Boba Fett harmadik spin-off-ról sem.

Április 13.

  • A Star Wars 40. évfordulója

Április 14.

  • Star Wars: Az utolsó Jedik

Április 15.

  • Záróünnepség

Nem maradtok le semmiről, hiszen a teljes hétvégén élőben nézhetjük YouTubeon (a lap tetején), és írásban is megosztunk mindent.

A lap alján egy Live feed van, ahol megosztunk azonnal veletek mindent, képeket, cikkeket. Az Erő legyen veletek!

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.