Wide Screen
Image default
Filmek

Korai koncepciósrajzot mutattak be Fekete Párducról

Megosztották az Amerika kapitány: Polgárháborúban bemutatott Fekete Párduc jelmez egy korai vázlatát.

Andy Park koncepcióművész egy korai tervet osztott meg a Marvel Moziverzum új hőséről, Chadwick Boseman által játszott Fekete Párducról. Park egy alternatív módját mutatta meg annak, hogy milyen megjelenést is képzeltek el az elején az ifjú wakandai trónörökösnek az Amerika kapitány: Polgárháborúban.

Rögtön azután, hogy bemutatták Ryan Coogler rendező önálló Fekete Párduc első teaser előzetesét, Andy Park megosztott a rajongókkal egy tervet Wakanda királyáról:

Azért akadnak különbséget a filmben mutatott, illetve a napokban bemutatott a trailerben látott ruhához viszonyítva, de ezek csak hajszálnyi különbségek. A rajz inkább utal egy képregényfigurára, mint a filmes megjelenés. Nektek melyik testpáncél jön be jobban?

Fekete Párduc még mindig megállíthatatlan nézettségben, továbbra is hatalmas az érdeklődés a karakter felé, a bemutató 2018. február 16-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Stan Lee is elmondta a véleményét az új Pókemberről

Szuperképességet rejt az új Pókember ruha?

Egy hős születésére fókuszál a Marvel kapitány első előzetese

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább