Koncepciós rajzot kaptunk A galaxis őrzői 2. ijesztő fenevadjáról

Űrlordot és csapatát egy polipszerű, nyolckarú fenevad készül felfalni az Őrzők második részében.

Az Őrzők második részében Űrlordot és csapatát egy polipszerű, nyolckarú fenevad készül felfalni.

A következő év igazi csemege lesz a képregények kedvelőinek. A Marvel nem egy, hanem három filmet is bemutat majd. A felhozatal között van a Thor: Ragnarok, melyben Planet Hulk is feltűnik majd, továbbá a Pókember: Hazatérés, amiért majd megőrül mindenki, de nem szabad kifelejtenünk a várva várt James Gunn film folytatását, A galaxis őrzői 2.-őt sem. Jelenleg is arra várunk, hogy a Marvel Studios bemutassa azt az előzetest, amit levetítettek az idei Comic-Con-on. Addig is, míg várunk a trailerre, csodáljuk meg az új koncepciós rajzot a filmből.

Az Empire mutatta meg a következő szösszenetet az Őrzők csapatáról, akik vérre menő csatát vívnak egy ismeretlen, és ijesztő fenevaddal. Röviden és tömören: nagyszerű lett! A rajzon az új csapat látható, a rózsaszínes űrlénnyel -egyelőre név nélküli -, melynek sok csápja, és millió foga van. Hatalmas ez a szörny, minden tekintetben rémes lett.

A kép jobboldalán Űrlord látható, aki sugárvetőjét használja, valamint Drax, aki a dupla pengéjével támad az ellenségre. Baloldalon Gamora és Rocket látható, akik oltári nagy sugárvetőkkel támadnak az ellenségre, és Groot-ot sem hagyhatjuk ki, bár ő menekülőre fogta – meglehetősen rémült tekintetet vág.

Total
0
Shares
Previous Article

K-2SO droid is megmutatta magát az Empire Magazin-ban

Next Article

Elkészült második podcast videónk

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!