Wide Screen
Image default
Filmek

Koncepciós rajzot kaptunk A galaxis őrzői 2. ijesztő fenevadjáról

Az Őrzők második részében Űrlordot és csapatát egy polipszerű, nyolckarú fenevad készül felfalni.

A következő év igazi csemege lesz a képregények kedvelőinek. A Marvel nem egy, hanem három filmet is bemutat majd. A felhozatal között van a Thor: Ragnarok, melyben Planet Hulk is feltűnik majd, továbbá a Pókember: Hazatérés, amiért majd megőrül mindenki, de nem szabad kifelejtenünk a várva várt James Gunn film folytatását, A galaxis őrzői 2.-őt sem. Jelenleg is arra várunk, hogy a Marvel Studios bemutassa azt az előzetest, amit levetítettek az idei Comic-Con-on. Addig is, míg várunk a trailerre, csodáljuk meg az új koncepciós rajzot a filmből.

Az Empire mutatta meg a következő szösszenetet az Őrzők csapatáról, akik vérre menő csatát vívnak egy ismeretlen, és ijesztő fenevaddal. Röviden és tömören: nagyszerű lett! A rajzon az új csapat látható, a rózsaszínes űrlénnyel -egyelőre név nélküli -, melynek sok csápja, és millió foga van. Hatalmas ez a szörny, minden tekintetben rémes lett.

A kép jobboldalán Űrlord látható, aki sugárvetőjét használja, valamint Drax, aki a dupla pengéjével támad az ellenségre. Baloldalon Gamora és Rocket látható, akik oltári nagy sugárvetőkkel támadnak az ellenségre, és Groot-ot sem hagyhatjuk ki, bár ő menekülőre fogta – meglehetősen rémült tekintetet vág.

Még több a témában...

Kevin Feige nevet adott a Marvel Studios első hullámának: The Infinity Saga

Kévés Bence Mihály

Tom Hollandnek nem engedték, hogy elolvassa a Bosszúállók: Végjáték forgatókönyvét

Kévés Bence Mihály

Harley Quinn szerepelni fog James Gunn rendező The Suicide Squad rebootjában

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább