Főoldal Filmek Kiszivárgott a Star Wars: The Last Jedi teaser leírása
Filmek

Kiszivárgott a Star Wars: The Last Jedi teaser leírása

Még szó nincs előzetestől, arra áprilisig várnunk kell, ám Mike Zeroh YouTuber egy újabb érdekes adással jelentkezett.

1k

Még szó nincs előzetestől, arra áprilisig várnunk kell, ám Mike Zeroh YouTuber egy újabb érdekes adással jelentkezett.

A Reddit-en már korábban is lehetett olvasni arról, hogy részletek láttak napvilágot a Star Wars 8 első teaseréből/traileréből, amit majd Orlando-i Star Wars Celebration-ön mutatnak be a nagyérdeműnek. Az információk egy névtelen forrástól származnak, aki a 4chan nevezetű geek oldalon publikálta a hírt.

A cikk hátralévő részében spoilerek lesznek!

 • A leírás szerint azzal indul majd a videó, hogy Finn (John Boyega) felébred rémálmából, teljesen meg van rémülve, tiszta csatak víz.
 • A következő jelenetben Poe Dameron (Oscar Isaac) jelenik meg az ajtóban, ami vélhetően egy hajó kabinajtó, és közli a hírt barátjával, hogy „valakik közelegnek”. Az előzetesből nem derül majd ki, hogy kiket jelent az „ők”, bár miután elmondja ezeket Poe a szoba elkezd remegni.
 • A Star Wars 8 előzetesében több jelenetet is láthatunk majd, köztük azt, melyben egy gyászoló tömeget látunk. Egy fekete ruhás férfi a tömegbe lő a jelenetben – állítólag Benicio Del Toro lesz. Zeroh elmondása szerint egy kisebb sivatagos holdon járunk, lehetséges, hogy a Jedha-n.
 • Az ezt követő jelenetben Finn-t és BB-8-et, valamint Kelly Marie Tran karakterét láthatjuk – vélhetően -, aki az Első Rendre emlékeztető ruhát visel. Egyelőre arról nincs szó, hogy kit fog majd alakítani a filmben, de ha helyesek az információk, akkor már az első előzetesben megláthatjuk ezt a titokzatos személyt.
 • A videóban állítólag szemtanúi lehetünk annak, miként a rohamosztagosok civilekre lőnek. Az előzetes egyik legizgalmasabb pillanata talán az lesz, mikor Leia (Carrie Fisher) vészjósló szavakkal közli, hogy: „Az árnyékuk egyre nagyobb lesz.” Ezt talán arra mondhatta a hercegnő, hogy Snoke Legfőbb vezér is megjelenik az előzetesben, kilép a sötétségből. A hírek szerint Snoke-ot nem számítógépekkel fognak életre kelteni a filmben. Zeroh itt arra is tett utalást, hogy sokkal jobban festett a titokzatos sötét személy, mint Az ébredő Erőben.
 • Sokat találgattak arról, hogy Snoke-ot miként is kell elképzelni, magas személyként, vagy Yoda-hoz hasonló törpefiguraként, de a trailerből világossá válik, hogy nem voltak véletlenek hetedik részben látott gigászi méretek.
 • Az egyik jelenetben Snoke odaszól majd Hux-hoz (Domhnall Gleeson), hogy életben van még, mire Hux csak annyit felel, „alig”. Felmerül tehát a kérdés, hogy ki után érdeklődik a Legfőbb vezér. Valami családi drámával kell számolni a Star Wars: The Last Jedi-ban, hiszen Snoke a következőt válaszolja: „Jó, itt az ideje egy kis családi összejövetelnek.”
 • A következő jelenetben azt láthatjuk majd, ahogy Finn Leiahoz és a tanácsadókhoz beszél, s közli, hogy „visszajöttek”. Ez azonban csöppet sem lepte meg a tábornokot, emiatt kissé értetlenül áll az egykori rohamosztagos. Finn megkérdezi, hogy honnan tudta, mire Leia a következőt válaszolja: „Éreztem.”
 • A trailer egy másik izgalmas momentuma, mikor a rohamosztagosok jelentik parancsnokuknak, Phasma-nak (Gwendoline Christie), hogy jedikkel találkoztak.
 • A következő pillanatban egy jellegzetes hangot hallunk majd, és megpillantunk egy fénykardot, méghozzá egy kék nyalábút Phasma sisakja felett. Nem derül ki a jelenetből, hogy ki tartja oda a fénykardot.
 • Az állítólagos előzetes egy másik figyelmeztetéssel ér véget, ezúttal a rég elveszettnek hitt jedi mester, Luke Skywalker (Mark Hamill) tesz vészjósló kijelentést: „Minden odavész velünk együtt.” Állítólag csak a hangját hallhatjuk majd az előzetesben, de azt is vélni lehet, hogy sem Rey-t, sem Kylo Ren-t nem láthatjuk az előzetesben.

A Star Wars: The Last Jedi bemutatója 2017. december 14-én lesz Magyarországon.

star-wars-hungary

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

4 Hozzászólások

Közelgő események

Még több a témában...

Vaiana Moana
Filmek

Kiszemelték az élőszereplős Vaiana főszereplőjét

Az új változatban nem tér vissza Auli'i Cravahlo.

gravity falls Rejtélyek városkája
Sorozatok

Visszatérhet a Rejtélyek városkája

Lehet, hogy egyszer még eltölthetünk egy újabb nyarat Gravity Fallsban?