Wide Screen
Image default
Filmek

Kevin Feige szívesen dolgozna újra a Thor: Ragnarök rendezőjével

A Thor várható sikere, illetve a kapott végeredmény alapján Taika Waititi rendezőt még láthatjuk újra az MCU kötelékében.

A Thor várható sikere, illetve a kapott végeredmény alapján Taika Waititi rendezőt még láthatjuk újra az MCU kötelékében.

A Thor soron következő, harmadik részét egyelőre nagyon pozitív fogadtatás és izgatott várakozás veszi körül, az előzetes véleményeinek alapján egy nagyon jó és vicces filmet kapunk majd. Kevin Feige az eddigiek alapján biztosan nem bánta meg, hogy bizalmat szavazott az egyéni látásmóddal rendelkező Taika Waititi-nek, sőt a hírek szerint újabb filmet tervez az új zélandi rendezővel.

A ScreenRant-nek adott nyilatkozatába Feige a következőket mondta:

„Igen, meglátjuk. Nagyon-nagyon-nagyon szeretnék újra együtt dolgozni Taika-val és minden bizonnyal fogunk is. Jelen pillanatban a következő hat filmen dolgozunk, ez a hat film pedig az egyelőre cím nélküli Bosszúállók történethez fog vezetni.”

Mivel a Marvel a jövőben sokkal inkább az MCU „kozmikus” oldalára fog fókuszálni, valószínűleg Waititi is ennek lehet a része. Feige ezen kívül tovább dícsérte a rendező vizuális és narratív stílusát kiemelve azt, hogy hogyan hatott rá Jack Kirby munkássága:

„Jack Kirby hatással volt minden egyes Marvel filmre amit mi valaha is készítettünk, hiszen ő építette fel az egész Marvel univerzumot Stan Lee-vel, Steve Ditko-val és az egész csapatával együtt. Ez a film véletlenül pont Jack születésének századik évfordulóján érkezik mi pedig egy burkolt szerelmi üzenetnek szánjuk ezt felé… Amikor a művészeti osztályunkkal egyeztettünk és felmerült  hogy ’Nézd csak, ennek így kellene kinéznie’, akkor a csapat rendre készített valami szupert amit Jack munkája inspirált, de ilyenkor jött Taika és azt mondta ’Nem, nem. Csináld pontosan ezt’. Emiatt a hozzállás miatt láthatjuk Kirby alkotásait olyan direkt módon megjelenni a mostani filmben, mint eddig soha ezelőtt.”

Vizuálisan a Thor: Ragnarök lenyűgözően néz ki, ami nagyban köszönhető a fent említett hozzáállásnak.

A film 2017. november 3-án érkezik a mozikba.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

FEJTÁGÍTÓ: Amerika Kapitány egyszer még magával a Sátánnal is megküzdött

Kiss Zita

Chris Evans arról beszélt, hogy miért nem jó ötlet visszahozni Amerika Kapitányt

Kévés Bence Mihály

J.K. Simmons több olyan Pókember-filmre is aláírhatott, ami a Marvel Moziverzumon belül játszódik

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat