Wide Screen
Image default
Előzetesek

Két új TV Spotot is bemutattak a Power Rangershöz

Hajrájába érkeztek Saban által újragondolt, és rebootolt Power Rangers-film reklámozásában.

A Lionsgate stúdió úgy döntött, hogy nem egy, hanem rögtön két új televíziós kisfilmet tesz közzé az interneten, mely a korábbi előzetesekhez képest új jeleneteket is tartalmaz. A film eddig nagyon tetszetős, rendben van, bemutatója április 6-án lesz Magyarországon.

Szinopszis a filmhez:

Saban teljesen újragondolta a Power Rangers-öket. Őt fiatal, hétköznapi tizenéves szemszögéből követhetjük végig az eseményeket, akik valamiféle rendkívüli és titokzatos tárgyra bukkantak, amitől természetfeletti erőre tettek szert. Most viszont nehéz feladat elé néznek: nem csak hőn szeretett városukat, Angel Grove-ot kell megmenteniük, hanem az egész világot, mert egy idegen fenyegetés épp arra készül, hogy elpusztítson mindent. Küszöbön áll a világvége, és csak a Rangers-ök menthetik meg a világot, amit ők is tudnak, de vajon nem késtek el? Időben sikerült megismerniük új erejüket?

És akkor most jöjjenek az említett Spotok:

Még több a témában...

Power Rangers – első plakát + Bryan Cranston

Orosz Ferenc

Az Aladdin új előzetesében látható Will Smith kék Dzsinije is

Kévés Bence Mihály

Han Solo film három színésznőt vett célba a női főszerepért?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább