x
Close


Közelgő események

Előzetesek

Két új TV Spotot is bemutattak a Power Rangershöz

Hajrájába érkeztek Saban által újragondolt, és rebootolt Power Rangers-film reklámozásában.

Két új TV Spotot is bemutattak a Power Rangershöz
  • Publishedfebruár 28, 2017

Hajrájába érkeztek Saban által újragondolt, és rebootolt Power Rangers-film reklámozásában.

A Lionsgate stúdió úgy döntött, hogy nem egy, hanem rögtön két új televíziós kisfilmet tesz közzé az interneten, mely a korábbi előzetesekhez képest új jeleneteket is tartalmaz. A film eddig nagyon tetszetős, rendben van, bemutatója április 6-án lesz Magyarországon.

Szinopszis a filmhez:

Saban teljesen újragondolta a Power Rangers-öket. Őt fiatal, hétköznapi tizenéves szemszögéből követhetjük végig az eseményeket, akik valamiféle rendkívüli és titokzatos tárgyra bukkantak, amitől természetfeletti erőre tettek szert. Most viszont nehéz feladat elé néznek: nem csak hőn szeretett városukat, Angel Grove-ot kell megmenteniük, hanem az egész világot, mert egy idegen fenyegetés épp arra készül, hogy elpusztítson mindent. Küszöbön áll a világvége, és csak a Rangers-ök menthetik meg a világot, amit ők is tudnak, de vajon nem késtek el? Időben sikerült megismerniük új erejüket?

És akkor most jöjjenek az említett Spotok:

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.