x
Filmek

Két új nemzetközi posztert kapott a Zsivány Egyes

Már kevesebb, mint három hónapunk van a film bemutatójáig!

Két új nemzetközi posztert kapott a Zsivány Egyes
  • Publishedszeptember 18, 2016

Már kevesebb, mint három hónapunk van a film bemutatójáig!

A Zsivány Egyes lesz a Star Wars-franchise első önálló, mellékszálon futó filmje. Ahogy a visszaszámlálás elkezdődött, úgy érkeznek az újabb képek, hírek és poszterek a filmhez. Most éppen két új nemzetközi plakát jelent meg a Rogue One-hoz, természetesen fókuszban Jyn Erso-val (Felicity Jones) és a Lázadók csapatával, de a legendás Halálcsillagot is megcsodálhatjuk. A lenti plakátokkal Dél-Koreában, illetve Japánban találkozhatunk majd.

A posztereket a hivatalos Star Wars Twitter-fiókon tették közzé a héten. Az első képen K-2SO droid (Alan Tudyk), Baze Malbus (Wen Jiang), Cassian Andor Kapitány (Diego Luna), Chirrut Imwe (Donnie Yen) és Bodhi Rook (Riz Ahmed) Szövetségesek láthatók, akik Jyn Erso-t követik, fedezik. A most látott képek néhány héttel a Force Friday nevezetű rendezvény előtt érkeztek. Az FF eseményen számtalan Star Wars-os játékkal és tárggyal találkozhatunk majd, amik szorosan fognak kapcsolódni a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet spin-off-hoz. Nem csak megérinteni, megfogni lehet majd ezeket a relikviákat, de kedvező, úgymond leértékelt áron meg is vásárolhatjuk majd őket. A Force Friday-t szeptember 30-án tartják majd.

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet december 15-én érkezik a mozikba!

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.