Két “A listás” sztárral készülhet a Beverly Hills-i zsaru folytatása

Tom Hardy-t és Channing Tatum-ot szeretnék bevonni a Beverly Hills-i zsaru újjáélesztésébe

Tom Hardy-t és Channing Tatum-ot szeretnék bevonni a Beverly Hills-i zsaru újjáélesztésébe.

Immáron több mint 20 éve, hogy Axel Foley sajátságos stílusában utoljára feltörölte a padlót a gátlástalan rosszfiúkkal, most viszont úgy néz ki, végre újabb adagot kaphatunk az Eddie Murphy fémjelezte Beverly Hills-i zsaruból. Az időközben kultikussá vált sorozat negyedik része felett immáron már egy éve hivatalosan is Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezők bábáskodnak, azonban a lelassult projekt most új lendületet kaphat.

A rendezőpáros egy holland talk show-ban (a The World Turns-ben) árulta el, hogy a címszereplő mellett további két nagy nevet is szeretnének bevonni a filmbe. Bár még nem hivatalos de a két felvetett név feltétlen bizakodásra adhat okot, hiszen nem másokról beszélhetünk mint Channing Tatum és Tom Hardy, akik a közelmúltból kiindulva szinte kizárólag jó projektek mögé sorakoznak fel.

Akárkik is kapják a szerepeket új zsarukat fognak alakítani, akik összeütköznek a Serge által Alex illetve Ahmed Foley-ként aposztrofált főhősünkkel. Ez az eredeti filmhez képest merőben új irány, hiszen a 30 évvel (!!) ezelőtt az első részben még Murphy karaktere számított újoncnak, most pedig minden bizonnyal egy tapasztalt, minden hájjal megkent Detroiti zsarut fog alakítani. Bárkit is kell majd (vélhetően végül összefogva) legyőzniük, biztos hogy a diplomáciai mentesség sem lesz elég a meneküléshez.

A filmet teljes egészében Detroit-ban szeretnék leforgatni, egy alacsonynak mondható, 50 millió dolláros büdzséből.

A Beverly Hills-i zsaru sorozat újjáélesztése már több és többféle próbálkozást megért, de egyik sem jutott túl a kezdő lépéseken, reméljük, hogy a most feldobott két név hatására beindul a projekt.

Total
0
Shares
Previous Article
Kábel

A Deadpool 2. Kábelje megőrült a legújabb képen

Next Article

Szeptemberben érkezik a Bosszúállók: Végtelen háború előzetese?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!