x
Close


Közelgő események

Filmek

Két ikonikus bolygót is láthatunk a Han Solo spin-off-ban

A rajongók által régóta várt hírmorzsára bukkantunk kedvenc űrkalózunk önálló filmjében.

Két ikonikus bolygót is láthatunk a Han Solo spin-off-ban
  • Publishedszeptember 18, 2017

A rajongók által régóta várt hírmorzsára bukkantunk kedvenc űrkalózunk önálló filmjében.

Régóta rebesgetik, hogy a Han Solo-filmben végre a mozivásznon is megpillanthatjuk a messzi-messzi galaxis két, ikonikus, ám eddig képernyőn sosem látott bolygóját. A Csillagok háborúja úgy tűnik folytatja a hagyományt és újabb helyszíneket mutat be az eddig látottakhoz képest, ez alól pedig a Han Solo-film sem lesz kivétel, hiszen szinte biztos hogy a legújabb Star Wars történetben a már sokat említett Corellia és Kessel bolygó is szerepelni fog. A rajongók azóta várják a bolygók bemutatását, mióta megtudtuk, hogy Han Solo fiatalkori kalandjairól szóló filmet kapunk spin-off-ként.

A Corellia bolygó Han Solo szűlőbolygója, míg a Kessel talán mondani sem kell, hogy a Kessel-futamról híres, amelyet az Ezeréves Sólyom 12 parszek alatt tesz meg. A két bolygó szerepeltetése logikus lenne, ugyanakkor még nincs hivatalosan megerősítve. A Making Star Wars Podcast adásából kiderül, hogy a két bolygón kívül az Ezeréves sólyom kinézetével kapcsolatban is számíthatunk egy újdonságra.

Mindenki kedvenc „rozsdás ócskavasa” a filmben fehér színű lesz kék jelölésekkel, éppen Lando Calrissian (Donald Glover) birtokában láthatjuk a film kezdetén, mégpedig eredeti feladatát betöltve tehervontató hajóként.

Mit vártok a már Paul Bettany-t is a fedélzetén tudó filmtől?

star-wars-hungary

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.