a
FőoldalFilmekKész katasztrófa a Solo: Egy Star Wars történet

Kész katasztrófa a Solo: Egy Star Wars történet

A Disney már a legrosszabbra készül, mert a legújabb hírek szerint a Han Solo spin-off menthetetlen.

A Disney nagy fába vágta fejszéjét, mikor spin-off gyártásába fogott, hiszen már a Zsivány Egyes munkái sem mentek zökkenőmentesen, de még annál is nagyobb gondban van a második antológiafilm, ami Han Solo fiatal korának történetét hivatott megfilmesíteni.

Egy közeli forrás a napokban egészen aggasztó hírről számolt be:

A Disney már felkészült a Han Solo-film kudarcára. Már Az utolsó Jedik előtt is aggódtak a filmért, de most lényegében leírták a Solo-filmet. A főszereplő, Alden Ehrenreich nem képes színészkedni, és végig egy tanárra volt szükség mellé a forgatás alatt. Ráadásul még a forgatókönyv is használhatatlan. Totálkár lesz a film.

A forrás részben alátámasztotta a The Hollywood Reporter júniusban megjelent cikkét, melyben arról számolt be a lap, hogy a stúdió egy színész-edzőt fogadott Ehrenreich mellé, aki nem volt képes színészkedni a forgatások során. Úgy tűnik, hogy a helyzet teljesen menthetetlen, s még segítség mellett sem tudta eljátszani a szerepét. A Disney korábban azt is elismerte, hogy jóval többet költöttek az újraforgatásokra. De sajnos az sem sejtet sok jót, hogy Ron Howard 80%-os újraforgatása ellenére a pletykák szerint akár a mozifilm 90%-kát is újravehették nyáron.

A Solo: Egy Star Wars történet bemutatóját 2018. május 25-ére jegyzik, de szinte biztosak vagyunk abban, hogy a film menthetetlen helyzete miatt ezen már nem fog változtatni.

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.