Close


Közelgő események

Filmek

Jude Law lesz a fiatal Dumbledore a Legendás állatok és megfigyelésük folytatásában

A tavalyi nagy sikert elkönyvelt a Legendás állatok és megfigyelésük után jöhet a második rész, és már Dumbledoret megformálóját is megtalálták.

Jude Law lesz a fiatal Dumbledore a Legendás állatok és megfigyelésük folytatásában
  • PublishedApril 14, 2017

A tavalyi nagy sikert elkönyvelt a Legendás állatok és megfigyelésük után jöhet a második rész, és már Dumbledoret megformálóját is megtalálták.

A Warner Bros. stúdió hivatalosan is bejelentette, hogy a Sherlock Holmes és az Artúr király: A kard legendája filmek sztárját, Jude Lawt szerződtették, hogy eljátssza a Harry Potter-filmek nagy mágusának fiatalított alakját a széria spin-off-jában.

Az utóbbi négy Harry Potter-film és a Legendás állatok és megfigyelésük film rendezője, David Yates egyik nyilatkozatában már utalt a folytatásra és a castingra:

Jude Law egy hihetetlenül tehetséges színész, akinek munkáit már régóta csodálom, és alig várom, hogy végre lehetőség nyíljon együtt dolgoznom vele. Tudom, hogy ragyogóan fogja bemutatni az összes váratlan arcát Dumbledorenak, ahogy azt J.K. Rowling felfedi életének ebben a nagyon különböző szakaszában.

A történet azelőtt játszódik majd, hogy Dumbledoret a Roxfort igazgatójává választották volna, hiszen a filmben még csak az átváltozástan professzorát fogja játszani. Law mellett a filmben látható lesz még Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alison Sudol, Ezra Miller, Johnny Depp és Zoe Kravitz is.

A film forgatását nyáron kezdik, bemutató 2018. november 16-án lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.