Wide Screen
Image default
Filmek

John Boyega megcáfolta a Finnről kialakult teóriákat

John Boyega beszélt a Star Wars: Az utolsó Jedik szerepéről, és rácáfolt a Finnről kialakult híresztelésekre.

Alig egy hónapra vagyunk Az utolsó Jedik bemutatójától, hogy ott folytassuk az eseményeket, ahol azok véget értek Az ébredő Erőben. A Skywalker saga új trilógiával folytatódik, benne számos új karaktert megismertünk már, köztük a titokzatos Reyt (Daisy Ridley), az egykori Első Rend rohamosztagos Finnt (John Boyega), az Ellenállás legjobb pilótáját, Poe Dameront (Oscar Issac) és még sorolhatnánk az új neveket.

J.J. Abrams filmjének egyik főszerepét Finn kapta, aki a film végén még Kylo Rennel is összemérte erejét, de sajnos alulmaradt a csatában. A jelenet után a rajongók teóriákat kezdtek el gyártani, hogy esetleg a karakter is jedi lesz a folytatásban, de a színész ezeket megcáfolta a Digital Spynak adott interjújában:Szeretnék-e Jedi lenni? Szerintem az sokkal izgalmasabb lenne, ha több Jedi szerepelne a filmben, de szerintem ez egy amolyan kimondatlan törvény a Csillagok háborújában. A filmnek egy Jedije van, aki azért ment el, hogy tanuljon…[Rey] Remélem, hogy az események érdekes fordulatokat vesznek. A Jedik létezése mellett más erős karakterek is szerepelnek a Star Wars univerzumában, akik képesek megküzdeni velük, és ehhez nem feltétlen kell Jedinek lenned. Minél inkább szeretném felfedezni ezt az utat, és szeretném, ha Finn is közéjük tartozna, de hát ki tudja mi lesz?

Nem baj, nem kell mindenkiből jedit nevelni, és úgy tűnik, hogy a színész is hasonló véleményen van, de szerencsére Finnek még így is elég dolga lesz a nyolcadik részben, hiszen egy titkos küldetésre indul Rose-zal.

A Star Wars: Az utolsó Jediket december 15-től vetítik a hazai mozikban.

Még több a témában...

KRITIKA: Tűzgyűrű: Lázadás

Orosz Ferenc

Részletek derültek ki Benicio Del Toro és Laura Dern Star Wars 8-as szerepéről?

Kévés Bence Mihály

Már a Star Wars: Az ébredő Erőben megtudtuk Han Solo igazi nevét?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon