Godzilla vs. Kong

Jó hírek a Godzilla vs. Kong háza tájáról – igazi győztest kaphatunk!

A nézők úgy távozhatnak majd a 2020-ban érkező Godzilla vs. Kongról, hogy győztest hirdethetnek a mozifilmben.

A nézők úgy távozhatnak majd a 2020-ban érkező Godzilla vs. Kongról, hogy győztest hirdethetnek a mozifilmben.

Sok ikonikus összecsapás helyszínéül szolgált már a mozivászon: a Batman Superman ellen, Amerika kapitány kontra Vasember, hamarosan pedig Godzilla méri össze erejét (újra) a majmok királyával, Kong-gal. Ugyan az 1962-es filmben már volt szerencsénk a két óriás összecsapását megfigyelni, időközben a vizuális effektek terén lezajlott hatalmas fejlődésnek köszönhetően a mozinézők teljesen új élményre készülhetnek Adam Wingard rendező filmjével kapcsolatban.

Wingard számára a Godzilla vs. Kong rendezői székével egy álom vált valóra, a képességei alapján pedig vélhetően egy nagyon mozgalmas zúzásra számíthatunk. De nem csak emiatt izgulhatunk, hanem azért is, mert végre egyértelmű győztest kaphat az óriások csatája.

A legtöbb filmben, ahol a cím két főhős összecsapását hirdeti nem kapunk jól meghatározható győztest, többnyire a nézők ítélőképességére van bízva a döntés. Azonban most a rendező határozott állásfoglalást ígért a győztes kilétét illetően. A Netfilx-re készülő Death Note promótálása kapcsán osztotta meg terveit az Entertainment Weekly-vel:

Igazán szeretném, ha lenne egy győztes. Az eredeti film nagyon szórakoztató volt, de egy kicsit becsapottnak érezhettük magunkat, amiért nem kaptunk egyértelmű választ. Az emberek még a mai napig is vitáznak, hogy vajon ki is nyert. Szóval én azt szeretném, ha úgy jönnének ki a filmről a nézők, hogy végre választ és győztest kapnak.

Wingarnak alapvetően igaza van, hiszen a hasonló jellegű filmekben az alkotók többnyire kibújnak a konkrét győztes hirdetése alól. Ugyanakkor a rendező megjegyzései alapján a két karakter végső összecsapása után a nézők el fogják dobni az agyukat.

Bárhogy is lesz a csatát vélhetően sokáig fogjuk emlegetni. Ti mit gondoltok, ki fog győzni Godzilla és King Kong közül? Osszátok meg velünk a véleményeteket komment formájában.

Total
0
Shares
Previous Article

Látványos új előzetest kapott a Szárnyas fejvadász 2049!

Next Article

Nem akárkik felügyelik az önálló és eredet Joker-filmet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!