Jessica Chastain Méregcsókot játszhatja a DC Comics egy filmjében

Már azt is tudni vélik, hogy melyik képregényfilmben tűnhet fel Jessica Chastain.

Már azt is tudni vélik, hogy melyik képregényfilmben tűnhet fel Jessica Chastain.

Alighanem a Gotham City Sirens az egyike azon sok DC Comics filmek közül, amit nagyon várunk. Az már eldőlt, hogy a csajos filmet a Suicide Squad – Öngyilkos osztag rendezője, David Ayer fogja készíteni, sőt azt is tudni, hogy Margot Robbie főszerepen kívül – Harley Quinn-ként tér vissza az Öngyilkos osztag szerepe után – részt vesz a gyártásban is.

A filmben olyan más karaktereket fognak még felvezetni a DC Kiterjesztett Filmes Univerzumában, mint Macskanő, vagy éppen Méregcsók, akire már egy színésznő be is jelentkezett. Ez egyáltalán nem ritka, hogy egyes szerepekre maguk a színészek ajánlják magukat. A CinemaBend készített egy interjút Jassica Chastain-nel, melyben arról kérdezték, hogy elvállalná-e, ha őt keresnék meg Méregcsók szerepével:

Mindig is érdekeltek azok a dolgok, ahol a karakter erős és dinamikus, és nem sztereotipikus, vagy egyhangú. Az olyan női karaktereket szeretem, akik nem csak kellékek, tárgyak egy filmben. Méregcsók is egy ilyen karakter lehet. Jelentkezem ezért a szerepért!

Egyelőre nem ismert, hogy David Ayer és Margot Robbie mikor készül bemutatni a Gotham City Sirens-filmet, de minket meggyőzött Chastain, kapja ő Méregcsók szerepét.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Aquaman: A legújabb képen Amber Heardöt látjuk tréning közben

Next Article

Gary Barlow megerősítette cameo szerepét a Star Wars: Az utolsó Jediben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!