Wide Screen
Image default
Filmek

Jessica Chastain Méregcsókot játszhatja a DC Comics egy filmjében

Már azt is tudni vélik, hogy melyik képregényfilmben tűnhet fel Jessica Chastain.

Alighanem a Gotham City Sirens az egyike azon sok DC Comics filmek közül, amit nagyon várunk. Az már eldőlt, hogy a csajos filmet a Suicide Squad – Öngyilkos osztag rendezője, David Ayer fogja készíteni, sőt azt is tudni, hogy Margot Robbie főszerepen kívül – Harley Quinn-ként tér vissza az Öngyilkos osztag szerepe után – részt vesz a gyártásban is.

A filmben olyan más karaktereket fognak még felvezetni a DC Kiterjesztett Filmes Univerzumában, mint Macskanő, vagy éppen Méregcsók, akire már egy színésznő be is jelentkezett. Ez egyáltalán nem ritka, hogy egyes szerepekre maguk a színészek ajánlják magukat. A CinemaBend készített egy interjút Jassica Chastain-nel, melyben arról kérdezték, hogy elvállalná-e, ha őt keresnék meg Méregcsók szerepével:

Mindig is érdekeltek azok a dolgok, ahol a karakter erős és dinamikus, és nem sztereotipikus, vagy egyhangú. Az olyan női karaktereket szeretem, akik nem csak kellékek, tárgyak egy filmben. Méregcsók is egy ilyen karakter lehet. Jelentkezem ezért a szerepért!

Egyelőre nem ismert, hogy David Ayer és Margot Robbie mikor készül bemutatni a Gotham City Sirens-filmet, de minket meggyőzött Chastain, kapja ő Méregcsók szerepét.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Képek árulkodnak a The Falcon and the Winter Soldier és A hihetetlen Hulk kapcsolatáról

Kévés Bence Mihály

Zoë Kravitz karaktere, Macskanő is feltűnt a The Batman forgatásán, mutatjuk az első képeket

Kévés Bence Mihály

Akár Robin is feltűnhet Matt Reeves a The Batman-filmjében

Vigh Martin

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon