Jeremy Irons szerint nyáron kezdik el forgatni a Batman-filmet

Több pletyka is megjelent már a filmhez, de hivatalos megerősítést továbbra sem kapott a Ban Affleck-féle Batman.

Több pletyka is megjelent már a filmhez, de hivatalos megerősítést továbbra sem kapott a Ban Affleck-féle Batman.

Az Igazság ligája sztárja, Jeremy Irons beszélt a filmről, pontosabban Alfred szerepéről, illetve, hogy Ben Affleck önálló Sötét lovag filmje valamikor jövő év nyártól foroghat. Ha nem is teljesen, de megerősítést nyert a forgatás, hiszen egy hónappal korábban a film főgonoszát, Deathstroke-ot alakító Joe Manganiello elárulta, hogy a Batman-t 2017 tavaszán kezdik felvenni. Világos tehát, hogy a következő hat-kilenc hónapban kezdődik a munka, és indul a Batman reboot forgatása.

Mindenre úgy derült fény, hogy az egyik kereskedő megkérdezte a színésztől, hogy nagyobb szerepet kap-e Alfred az Igazság ligájában.

Hasonló lesz (mint a Batman Superman ellenben), de azután Ben elkezdi forgatni a Batman filmet jövő nyáron.

– mondta Irons, majd folytatta és kicsit összehasonlította a szerepét a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala című idei DC filmmel.

Affleck megígérte nekem, hogy kicsivel több Alfred-et láthatunk majd a Batman részben. Az Igazság ligájában hét fő karaktert láthatunk, és én csak az inas vagyok közülük. Világos, hogy nem lesz valami erős szerepen a filmben.

A színész korábban elmondta, jogosnak tartotta, hogy márciusban annyi negatív kritikát kapott a Batman Superman ellen című film, most viszont úgy tűnik, hogy megváltoztatta a véleményét. Mikor az interjúban azt kérdezték tőle, hogy mennyire volt zaklatott, és dühös a kritikák miatt a következőt válaszolta:

Egyáltalán nem! Nagyon elégedett voltam a számokkal. Úgy tűnik, hogy a sajtó neheztel Zack-re, ami furcsa. Nem tudom, hogy ennek köze van-e ahhoz a titokhoz, ami az egész forgatást jellemzi. A közönség szerette a filmet, és ami a végén van, az számít csak igazán.

Már két színész is megerősítette, hogy a filmet jövőre forgatni kezdik, ergo 2018-ban tényleg jöhet az a nagyon várt Batman reboot első felvonása. Reméljük, hogy hamarosan többet is megtudunk majd a filmről, és a Warner Bros. hivatalosan bejelenti a bemutatót.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Miről fog szólni a Han Solo film?

Next Article

Véres, és felnőtt film lesz a Péntek 13 remake

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!