Wide Screen
Image default
Előzetesek

Jennifer Lawrence a gravitációval küzd az Utazók új jelenetében

Az előzetesek alapján lélegzetelállító lesz Morten Tyldum új filmje az Utazók.

Újabb teasert adtak ki az űrben játszódó romantikus sci-fihez, melyben Aurora-t játszó színésznő, Jennifer Lawrence megtapasztalhatja, milyen érzés az, mikor egyik pillanatról a másikra megszűnik a gravitáció – pokoli érzés lehet.

Azt már régről tudjuk, hogy sok minden elromolhat az űrben, de abban a helyzetben még senki sem találta magát, hogy úszás közben megszűnjön a gravitáció – az űrben! -, és egy óriási buborék rabjává váljon. Még elképzelni is szörnyű, nem hogy átélni, és levegőért küzdeni, de Jennifer Lawrence karaktere, Aurora pont egy ilyen szituációba fog kerülni majd a filmben:

A közel egy percesre sikerült a legújabb előzetes remekül adja vissza, hogy milyen lenyűgöző effektekkel találkozhatunk az év végi sci-fiben, s ha ez még nem lenne elég, akkor Chris Prattről is megjelent egy kulisszák mögötti videó Twitteren – éppen bajba kerül a színész.

Egy rutin utazásnak indult, azzal a céllal, hogy új otthonra leljünk a végtelen űrben. Két utasunk a tervezetnél 90 évvel korábban ébred fel, ugyanis egyszer csak meghibásodott a hajó. Jim (Chris Pratt) és Aurora (Jennifer Lawrence) csak ketten vannak ébren a hajó fedélzetén, mialatt egyre közelebb kerülnek egymáshoz, míg nem bírják tovább, s engednek a testi vágyaknak. Rá kell döbbenniük, hogy a tét óriási, hiszen 5000 másik utast is meg kell menteniük, és erre csak ők, együtt képesek.

A Passengers filmet Morten Tyldum rendezte, forgatókönyvét a Prometheus írója, Jon Spaihts szerezte.

December 21-én kerül a mozik falára az új sci-fi kaland.

Még több a témában...

[FRISSÍTVE] Íme a Jurassic World 2 hivatalos filmcíme, és az első poszter

Kévés Bence Mihály

Éjjel érkezik az X-Men: Sötét Főnix trailer!

Kévés Bence Mihály

Újraforgatások jönnek A galaxis őrzői második részénél

Czanik Gergely

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább