Jennifer Lawrence a gravitációval küzd az Utazók új jelenetében

Az előzetesek alapján lélegzetelállító lesz Morten Tyldum új filmje az Utazók.

Az előzetesek alapján lélegzetelállító lesz Morten Tyldum új filmje az Utazók.

Újabb teasert adtak ki az űrben játszódó romantikus sci-fihez, melyben Aurora-t játszó színésznő, Jennifer Lawrence megtapasztalhatja, milyen érzés az, mikor egyik pillanatról a másikra megszűnik a gravitáció – pokoli érzés lehet.

Azt már régről tudjuk, hogy sok minden elromolhat az űrben, de abban a helyzetben még senki sem találta magát, hogy úszás közben megszűnjön a gravitáció – az űrben! -, és egy óriási buborék rabjává váljon. Még elképzelni is szörnyű, nem hogy átélni, és levegőért küzdeni, de Jennifer Lawrence karaktere, Aurora pont egy ilyen szituációba fog kerülni majd a filmben:

A közel egy percesre sikerült a legújabb előzetes remekül adja vissza, hogy milyen lenyűgöző effektekkel találkozhatunk az év végi sci-fiben, s ha ez még nem lenne elég, akkor Chris Prattről is megjelent egy kulisszák mögötti videó Twitteren – éppen bajba kerül a színész.

Egy rutin utazásnak indult, azzal a céllal, hogy új otthonra leljünk a végtelen űrben. Két utasunk a tervezetnél 90 évvel korábban ébred fel, ugyanis egyszer csak meghibásodott a hajó. Jim (Chris Pratt) és Aurora (Jennifer Lawrence) csak ketten vannak ébren a hajó fedélzetén, mialatt egyre közelebb kerülnek egymáshoz, míg nem bírják tovább, s engednek a testi vágyaknak. Rá kell döbbenniük, hogy a tét óriási, hiszen 5000 másik utast is meg kell menteniük, és erre csak ők, együtt képesek.

A Passengers filmet Morten Tyldum rendezte, forgatókönyvét a Prometheus írója, Jon Spaihts szerezte.

December 21-én kerül a mozik falára az új sci-fi kaland.

Total
0
Shares
Previous Article

Újraforgatások jönnek A galaxis őrzői második részénél

Next Article

Ekkor érkezhet az első előzetes a Pókember: Hazatéréshez

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!