[FRISSÍTVE] Jelenetek szivárogtak ki a Bosszúállók: Végtelen háborúból

Nem olyan rég kaptunk kiszivárgott képeket a Bosszúállók: Végtelen háború előzeteséből, amit most több rövid videó követett.

Nem olyan rég kaptunk kiszivárgott képeket a Bosszúállók: Végtelen háború előzeteséből, amit most több rövid videó követett.

A Marvel addig-addig húzta a Bosszúállók: Végtelen háború előzetesét, hogy valaki megelégelte azt, s a múltkor képek után most közel két percet publikált az internetre a filmből. A kiszivárgott videókon látható többek között Amerika kapitány új alteregója, Nomad, a film főhőse, Thanos és hű csatlósai, a Fekete Rend, de még a Gyűjtő és az Őrzők is feltűnnek.

A jelenetek többségére már volt szerencsénk, részben a San Diegoi-i Comic-Conon bemutatott előzetesben és a napokban kiszivárgott képeken, ugyanakkor találunk egy hosszabb videót (90 másodperc), amin feltűnnek az Őrzők, a helyszín pedig a Gyűjtő egyik gyűjtőpontja – már ami megmaradt belőle. A jelenetben Thanost halljuk és az őt játszó Josh Brolint látjuk motion-cap ruhában, miközben kérdőre vonja a Gyűjtőt: „Hol van a Kő?” Drax meg már alig várja, hogy bosszút álljon az Őrült Titánon. Úristen, mekkora lesz a film. Elég a dumából, tessék!

FRISSÍTÉS

Sajnos a Disney töröltette a jeleneteket.

A Fekete Rendtől Proxima Midnight és Sólyom (Anthony Mackie) nagy harcban. A végén látjuk Nomadot (Chris Evans) és az időközben kiszőkült Fekete Özvegyet (Scarlett Johansson):

https://vimeo.com/244549634

Skarlát boszorkányt (Elizabeth Olsen) látjuk a videóban:

https://vimeo.com/244549646

A Gyűjtő egyik gyűjtőpontjában járunk, képen Gamora (Zoe Saldana):

https://vimeo.com/244549665

A képen ismét Proxima Midnight, akinek jogarát Nomad kapja el:

https://vimeo.com/244549697

Visszatérünk a Gyűjtőhöz, és miközben az Őrzőket látjuk képernyőn a háttérben Thanost halljuk, aki a Végtelen Követ keresi:

https://vimeo.com/244552785

Skarlát boszorkány és a Vízió (Paul Bettany) képernyőn:

https://vimeo.com/244549709

Total
0
Shares
Previous Article

James Gunn és Kevin Feige a Galaxis őrzői spin-off-jain dolgoznak

Next Article

Megerősítették, holnap érkezik a Bosszúállók: Végtelen háború előzetese!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!