James Gunn mesélt A galaxis őrzői harmadik részéről

Jövő héten fog megjelenni A galaxis őrzői vol. 2. digitális, aminek apropóján a rendező mesélt a folytatás címéről, és magáról a tervezésről is.

Jövő héten fog megjelenni A galaxis őrzői vol. 2. digitális, aminek apropóján a rendező mesélt a folytatás címéről, és magáról a tervezésről is.

A Marvel Studios augusztus 8-án teszi közzé A galaxis őrzői vol. 2. filmet digitális formában, de természetesen megjelentetik a filmet lemezes formában is, de erre augusztus 22-ig várnunk kell, akkor érkezik Blu-ray, 4K Ultra HD és DVD kiadásban.

A megjelenés előtt a franchise írója és rendezője, James Gunn a Collidernek válaszolt a feltett kérdésekre, köztük arra, hogy milyen címen mutatják majd a trilógia utolsó részét, és hogy tényleg lezárják-e az Őrzők szériát. De azt is elárulta, hogy valamivel kevesebb mint egy év múlva kezdeni kell a forgatást, melyben akár Stakar (Sylvester Stallone) által vezette Ravagers csapat is visszatérhet.

Az igazság az, rengeteg minden történt az első részben, a második részben, és a harmadik részben is sok lesz, amiket megpróbálok összekötni. Sok mindenre választ kapunk. Ebben a tekintetben sokkal nagyobb kihívást jelent a harmadik film, mint volt a második. Minden egyes filmbe alaposan beleásom magam, és mivel én írom a forgatókönyveket is, akár az emberi testnél, úgy előbb a vázzal kell kezdenem, majd a csontokkal, és végül a csontokat létre kell hozni. Rengeteg időt vesz el [a tervezés], mert ez a film alapja, és ha felkavarod az eseményeket, akkor később a sorokban rengeteg hibát találsz. Szóval a legfontosabb, hogy a tervezés alatt egy nagyon erős alapunk legyen a történetre. Jó alap írására törekszem, ami valószínűleg 70 oldalt is kitesz, amelyben fényképek és hasonló dolgok is szerepelnek. Szóval így álltam neki eddig minden egyes filmemnek.

Gunn elmondta azt is, hogy valószínűleg a film A galaxis őrzői vol. 3. címet fogja viselni, és a stúdiónak már konkrét napja is van arra, hogy mikor fogja bemutatni a nagyérdeműnek. Az Őrzők 3. valamikor 2020-ban kerül bemutatásra, a Végtelen háború cselekményei után.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

John Boyega elszólta magát, mi történik Leia hercegnővel Az utolsó Jedikben

Next Article

Mera-t látjuk futni a legfrissebb Aquaman forgatási fotón

Related Posts