Wide Screen
Image default
Filmek

James Gunn és Kevin Feige a Galaxis őrzői spin-off-jain dolgoznak

Elérhető közelségbe kerültek az Őrzők karaktereinek önálló filmjei.

Elérhető közelségbe kerültek az Őrzők karaktereinek önálló filmjei.

Néhány évvel ezelőtt senki sem gondolta volna, hogy a képregény fanatikusok egyik kedvenc filmes adaptációja egy beszélő mosómedvére és egy szűk szókinccsel rendelkező fára fog épülni, a Marvel-nek mégis sikerült összehoznia ezt A Galaxis Őrzői kiugró sikerével. Ugyan a második epizódnak már sikerült megismételnie az első rész sikerét, de a rajongók továbbra is nagyon szeretik az „űrcsőcselék” kalandjait, olyannyira, hogy a stúdióban is felmerült néhány önálló film elkészítésének az ötlete.

A Vanity Fair bejelentése alapján ugyanis a Disney igazgatója Bob Iger és a Marvel Stúdió elnöke Kevin Feige is említette, hogy James Gunn-nal együttműködve a közeljövőben valószínűleg néhány Galaxis Őrzői karakter önálló filmjén fognak dolgozni.

Ehhez a hírhez hozzá tartozik James Gunn bejelentése is, miszerint ő fog az MCU „kozmikus” filmjei fölött bábáskodni, beleértve az őrzők harmadik kalandját is. Figyelembe véve a Nova Hadtest filmes megjelenítését és az őrzők második filmjének stáblistát jelenetét egyértelmű, hogy a Marvel-nek érdemes nagyobb hangsúlyt fektetnie az űrben játszódó filmjeire.

Természetesen még csak a tervezési szakaszban járnak, de biztosan sok rajongó felkapja a fejét a hír hallatán. Ti melyik Őrző saját filmjére lennétek leginkább kíváncsiak?

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

A Disney leállította volna az alkotások 4K Ultra HD fizikai gyártását?

Kévés Bence Mihály

A The Falcon and the Winter Soldier, a Loki és a Sólyomszem Disney+ sorozatok filmezése Atlantában folytatódik

Kévés Bence Mihály

BÉTATESZT: Ilyennek láttuk a Marvel’s Avengers bétáját

Szarka Roland

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat