Close


Közelgő események

Filmek

Jack Sparrow visszatért a legújabb A Karib-tenger kalózai posztereken

Igazán klassz A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja plakátokat mutatott be a stúdió. Sparrow visszatért!

Jack Sparrow visszatért a legújabb A Karib-tenger kalózai posztereken
  • PublishedFebruary 20, 2017

Igazán klassz A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja plakátokat mutatott be a stúdió. Sparrow visszatért!

A hosszas távollét után kedvenc kapitányunk, Jack Sparrow (Johnny Depp) úgy döntött, hogy idén visszatér a Disney új tengeri kalandjában, A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszújában. Az új részben a kalózok rémével, a hírhedt szellemkapitánnyal, Salazar-ral (Javier Bardem) kerül összetűzésben, de mint máskor, ezúttal sem egyedül néz szembe a veszéllyel. Az ötödik részben mások mellett visszatér még Will Turner (Orlando Bloom) és Barbossa kapitány is (Geoffrey Rush).

A minap bemutatott plakátok között pedig itt tudtok csemegézni:

Íme a hivatalos A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja történet:

Johnny Depp-et idén ismét az ikonikus és nagyszájú Jack Sparrow kapitány szerepében láthatjuk A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszújában. Egy elsöprő kalanddal, de kissé megviselt Jack kapitányt erősen megcsapja a balszerencse szele, amikor a félelmetes Salazar kapitány által vezetett gyilkos szellemmatrózok megszöknek az Ördög Háromszögből azzal a céllal, hogy megöljenek minden kalózt a tengeren, nevezetesen Jack sem menekülhet előlük. Jack-nek egyetlen reménye a túlélésre, ha megszerzi Poszeidon legendás szigonyát, de ahhoz, hogy megtalálja a szigonyt, szövetséget kell kötnie a kellemetlen Carina Smyth-szel (Kaya Scodelario), a briliáns és ragyogó csillagásszal, és a fiatal Henry-vel (Benton Thwaites) a Királyi Flotta forrófejű tengerészével. A szánalmasan kicsi és kopott hajó, a Haldokló Sirály kapitányaként Jack Sparrow kapitány nem csak balszerencséjén szeretne fordítani, hanem életét is menteni próbálja az eddigi legfélelmetesebb, s legveszélyesebb ellenfelétől, akivel valaha találkozott.

A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja 2017. május 25-én éri el a magyar mozik partjait, hogy kikössön, s mindenki Sparrow csodájára járjon.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.