x
Filmek

Jack Sparrow a körözöttek listáján A holtak nem beszélnek részben

Egy új poszter jelent meg Jack Sparrow kapitányról, amin vérdíjat tűztek ki rá.

Jack Sparrow a körözöttek listáján A holtak nem beszélnek részben
  • Publishedoktóber 7, 2016

Egy új poszter jelent meg Jack Sparrow kapitányról, amin vérdíjat tűztek ki rá.

A Karib-tenger kalózai: A holtak nem beszélnek első előzetesében már láttuk Jack Sparrow-t a poszteren a hét elején, de most a film rendezője, Joachim Rønning egy újabb posztert osztott meg a film főszereplőjéről. Természetesen megint mindenki a halálát akarja a nagydumás kalóznak.

A norvég rendezőpáros (Joachim Rønning és Espen Sandberg) új filmjében visszatér Johnny Depp, mint Jack Sparrow kapitány, Orlando Bloom (Will Turner), és Geoffrey Rush (Barbos kapitány). A tengerek legádázabb rémével, Salazar kapitánnyal néznek majd farkasszemet kalózaink, akit az Oscar-díjas Javier Bardem fog játszani. További színészeket is bejelentettek a hajó fedélzetén: Brenton Thwaites (DemónaAz emlékek őre) karakterének neve Henry lesz, miközben Paul McCartney szerepéről ennyit sem tudunk.

Egy teljesen új kalanddal néz majd szembe kedvenc Kapitányunk, Jack Sparrow. Balszerencsés idők jönnek, rossz irányból fújnak a szelek a tengeren, hiszen Salazar kapitány, a holt kalózok ura Jack Sparrow kapitányt szemeli ki magának. Salazar elhatározza, hogy megöli Jack-et, és mindenki mást, aki az Ördög-háromszögből, másik nevén a Bermuda-háromszögből menekülni próbál. Sparrow-nak egyetlen esélye van, hogy túlélje a kalandot, ha előbb találja meg Poszeidón szigonyát, a hatalmas ereklyét, mellyel a tengert uralma alá tudja hajtani.

Premier 2017. május 26-án.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.