Izgalmas képek jelentek meg a Tomb Raider rebootból

Alicia Vikander Lara Croft régész kisasszony szerepében a Tomb Raider reboot moziban.

Alicia Vikander Lara Croft régész kisasszony szerepében a Tomb Raider reboot moziban.

A Total Film Magazine összesen négy új, eddig nem látott képet mutatott be Alicia Vikander főszerepében érkező a Tomb Raider reboot filmből:

A filmhez közben megjelent egy hivatalos szinopszis is:

Hét évvel apja eltűnése után a főhőst alakító Alicia Vikander a 21 éves Larát fogja játszani a filmben, aki nem mellesleg Londonban él, és biciklis futárként keresi kenyerét. Lara inkább a főiskolát választotta – már amikor beül az órákra -, mintsem hogy eltűnt apját (Dominic West) keresse. Egy napon azonban úgy dönt, hogy utánajár apja eltűnésének, így felkeresi apja utolsó ismert tartózkodási helyét, ami egy sírhelyszín, valahol Japán partjainál. Hirtelen a tét óriási lesz, csak éles eszére, vak hitére és makacs akaratára számíthat, ha túl akarja élni a veszélyeket. Larának utazása során meg kell tanulnia, hogy miként tolhatja át magát saját határain. Ha túléli ezt a veszélyes kalandot, akkor rászolgálhat a Tomb Raider névre.

A filmről annyi ismert, hogy a 2013-ban megjelent világsikerű Rise of the Tomb Raider játékot dolgozza fel, és egy eredettörténet lesz főszerepben a 21 éves Lara Crofttal (Alicia Vikander), aki eltűnt apja felkutatására indul, miközben Walton Goggins rosszfiú mindent megtesz, hogy megnehezítse a régész kisasszony dolgát.

A Tomb Raider bemutatója 2018. március 16-án a tengerentúlon.

Total
0
Shares
Previous Article

Megvan a Star Wars 9. rész munkacíme!

Next Article

Megvan a következő G.I. Joe mozi bemutatója!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!