Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

Itt a Thor: Ragnarök legújabb előzetese

Megkaptuk északi istenünk 3. kalandjának legfrissebb előzetesét. Szerintünk elég ütősre sikerült! Ti láttátok már?

Alig egy hónapra vagyunk, hogy beüljünk az eddigi legjobb Thor-mozira, mert ugyan két rész készült a viharok istenének, de valahogy azoknak nem sikerült megvetniük lábukat a vásznon. Majd talán most, mert Taika Waititi rendező egészen új és vicces formában hozza vissza a hőst, de a legfontosabb mégis az, hogy ez indítja be a Bosszúállók: Végtelen háború eseményeit.

Visszakanyarodva cikkünk lényegére, az előzetesre, amivel ha nem érnénk be, akkor csodáljuk meg a napokban bemutatott új karakterposztereket is. Nem csak a film, hanem a poszterek is egészen egyedi stílust kaptak:

A film hivatalos szinopszisa:

A Bosszúállók: Ultron kora után vagyunk. A filmben Thor megtudja, hogy nincs minden rendben Asgardban, így kénytelen hazatérni szülővárosába. Időközben Loki (Tom Hiddleston) átvette a trónt apjuktól, Odin-tól, akinek nyoma veszett. Loki felrúgja a szabályokat, ami ahhoz vezet, hogy a raboskodó Hela megszökik a börtönből. A cselekmények során találkozik egymással a két főhős, Hela és Thor, majd a gonosz (egyébként ő lesz a Marvel Filmes Univerzum első női főgonosza is) Hela száműzi Thor-t Sakaar-ra, a barbár bolygóra, amit a bájos, de aljas Nagymester (Jeff Goldblum) irányít. Thor itt találkozik az iszákos Valkűr-rel (Tessa Thompson), aki mindeddig rejtőzködött a bolygón, s aki később bemutatja az Istent a Nagymesternek. Thor-t arra kényszerítik, hogy gladiátornak álljon, így alkalma lesz találkozni a legnépszerűbb versenyzővel, Hulk-kal az arénában. Emiatt veszti el a viharok istene a védjegyét, a pörölyét és a hosszú haját.

Thor: Ragnarök hazai bemutatója 2017. november 1-én lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Befejeződött a Thor: Ragnarok forgatása

Kévés Bence Mihály

Kevin Feige elárulta, hogy miért volt spoileres a Bosszúállók: Végjáték címe

Kiszivárgott a Loki-minisorozat logója és egy apróság a történetről

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább