Itt a Thor: Ragnarök legújabb előzetese

Megkaptuk északi istenünk 3. kalandjának legfrissebb előzetesét. Szerintünk elég ütősre sikerült! Ti láttátok már?

Megkaptuk északi istenünk 3. kalandjának legfrissebb előzetesét. Szerintünk elég ütősre sikerült! Ti láttátok már?

Alig egy hónapra vagyunk, hogy beüljünk az eddigi legjobb Thor-mozira, mert ugyan két rész készült a viharok istenének, de valahogy azoknak nem sikerült megvetniük lábukat a vásznon. Majd talán most, mert Taika Waititi rendező egészen új és vicces formában hozza vissza a hőst, de a legfontosabb mégis az, hogy ez indítja be a Bosszúállók: Végtelen háború eseményeit.

Visszakanyarodva cikkünk lényegére, az előzetesre, amivel ha nem érnénk be, akkor csodáljuk meg a napokban bemutatott új karakterposztereket is. Nem csak a film, hanem a poszterek is egészen egyedi stílust kaptak:

A film hivatalos szinopszisa:

A Bosszúállók: Ultron kora után vagyunk. A filmben Thor megtudja, hogy nincs minden rendben Asgardban, így kénytelen hazatérni szülővárosába. Időközben Loki (Tom Hiddleston) átvette a trónt apjuktól, Odin-tól, akinek nyoma veszett. Loki felrúgja a szabályokat, ami ahhoz vezet, hogy a raboskodó Hela megszökik a börtönből. A cselekmények során találkozik egymással a két főhős, Hela és Thor, majd a gonosz (egyébként ő lesz a Marvel Filmes Univerzum első női főgonosza is) Hela száműzi Thor-t Sakaar-ra, a barbár bolygóra, amit a bájos, de aljas Nagymester (Jeff Goldblum) irányít. Thor itt találkozik az iszákos Valkűr-rel (Tessa Thompson), aki mindeddig rejtőzködött a bolygón, s aki később bemutatja az Istent a Nagymesternek. Thor-t arra kényszerítik, hogy gladiátornak álljon, így alkalma lesz találkozni a legnépszerűbb versenyzővel, Hulk-kal az arénában. Emiatt veszti el a viharok istene a védjegyét, a pörölyét és a hosszú haját.

Thor: Ragnarök hazai bemutatója 2017. november 1-én lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Rendezőt kapott az Amerikába jöttem 2.!

Next Article

A DC Univerzumán kívül játszódnak a spin-offok

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!