Itt az első hivatalos kép a Han Solo filmből!

Egy messzi-messzi galaxisban forgatják a fiatal Han Solo-filmet. Lessétek meg az első hivatalos stábfotót az Ezeréves Sólyom fedélzetéről.

Egy messzi-messzi galaxisban forgatják a fiatal Han Solo-filmet. Lessétek meg az első hivatalos stábfotót az Ezeréves Sólyom fedélzetéről.

Megérkezett az első fotó a fiatal Han Solo önálló kalandjából. Alden Ehrenreich, Emilia Clarke, Chewbacca és a többiek láthatóan már birtokba is vették az Ezeréves Sólyom pilótafülkéjét.

Woody Harrelson (Shrike), Christopher Miller (rendező), Phoebe Waller-Bridge, Alden Ehrenreich (Han Solo), Emilia Clarke, Phil Lord (rendező), Joonas Suotamo (Chewie), Donald Glover (Lando)

Annak örömére hogy beindult a film forgatása, a Disney/Lucasfilm kiadott egy kedvcsináló fotót, melyen a főszereplőinket és a rendezőket (Phil Lord, és Christopher Miller) láthatjuk a fedélzeten. Alden Ehrenreich (Han), Donald Glover (Lando), Emilia Clarke, Phoebe Waller-Bridge és Woody Harrelson mellett Chewie is ott van, akit most a finn kosárlabda játékos Joonas Suotamo alakít.

A történetről annyit tudni, hogy az ikonikus duó kalandjait követhetjük, az Egy új remény történései előttről. Többek között az első találkozásukat a hamis kártyás zsivánnyal, Lando Calrissiannal.

A tervek szerint 2018. május 25-én mutatják be a Han Solo: A Star Wars Story spin-off-ot.

star-wars-hungary

Total
0
Shares
Previous Article

Yoda mester visszatér majd Han Solo prológusában?

Next Article

Újabb képet kaptunk a Tűzgyűrű második részéből

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!