Ilyen Az Igazság Ligája mozis pohár a figurákkal és a popcorn vödör

A MoziShop jóvoltából már most előrendelhetsz Az Igazság Ligája különleges mozis termékeire.

A MoziShop jóvoltából már most előrendelhetsz Az Igazság Ligája különleges mozis termékeire.

A nagyobb mozik büféiben Az Igazság Ligája poharakhoz hat különböző topper (figura) közül választhatunk az országos bemutató napjától. A hat topper Wonder Womant, Batmant, Supermant, Cyborgot, The Flasht és Aquamant ábrázolja. Két különböző mintával kérhetünk dombornyomott fém popcorn vödröket, illetve néhány kivételezett moziban még egyedi poharakkal is várják a rajongókat.

A MoziShop.hu áruházban a mai naptól előrendelést lehet leadni a mozis poharakra a hat különböző topperrel. A hazai piacon egyedi kínálattal rendelkező webáruházban a poharak mellett 2 literes MegaCup, a film plakátja, számos karakterplakát és még bögrék is várják az DC fanokat.

Számos Az Igazság Ligája termékek közül választhattok a MoziShop kínálatából, köztük a feljebb említett vödrök és topperek mellett, de moziplakátok, bögrék és poharak között is válogathattok az online webshopban.

Az Igazság Ligája hivatalos szinopszisa:

Miután Superman önként feláldozta magát az emberiség megmentéséért, Bruce Wayne hite újra visszatért, és újdonsült szövetségesével, Diana Price-szal összefogva egy minden eddiginél nagyobb fenyegetéssel szálljanak szembe. Hőseinknek egy különleges, emberfeletti képességekkel bíró (Metahumánok) csapat toborzásába fognak, hogy együtt szálljanak szembe a közelgő veszéllyel. Úgy tűnik, hogy hiába az olyan hősökből álló csapat, mint Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg és Flash, talán már nem képesek megállítani a pusztító eseményeket, s megmenteni a Földet.

Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), The Flash (Ezra Miller), Cyborg (Ray Fisher), Aquaman (Jason Momoa) és a halálból visszatért Superman (Henry Cavill) főszerepében készült legújabb DC filmet november 16-án mutatják be a hazai mozikban. És Te mivel készülsz a film bemutatójára?

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Jeff Goldblumnak nem jutott nagy szerep a Jurassic World: Bukott birodalomban

Next Article

KRITIKA: Amityville: Az ébredés

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!