x
Close


Közelgő események

Filmek

Így fest a Jumanji 2 csapata, első kép a filmről

A fényképen Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black és Karen Gillan látható, ők alkotják a Jumanji 2 csapatát.

Így fest a Jumanji 2 csapata, első kép a filmről
  • Publishedszeptember 22, 2016

A fényképen Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black és Karen Gillan látható, ők alkotják a Jumanji 2 csapatát.

Before we embark our #JUMANJI journey here in Hawaii, we gathered our entire cast (here with me are Jack Black, Kevin Hart, our director Jake Kasdan and Karen Gillian) and crew together as our Hawaiian Kahu (priest) Cordell Keka blesses our film with powerful aloha spirit of laughter, enjoyment and love. I often talk about mana (spirit) with you guys and the mana in this room/in this moment was extremely powerful – it can take your breath away and give you goosebumps like crazy. (I was low key ready to run thru a wall in this moment;). Our Kahu eloquently spoke and reminded us that even though our faces are the ones on screen, it takes an AMAZING CREW OF EVERYONE to make this movie work. And when we get tired from long work hours to always remember the joy, laughter and fun our movie will bring to families around the world. So simple, but such a great reminder to keep that perspective of bringing joy and fun to families. Very cool. Thank you Kahu Cordell Keka for this powerful blessing, thank you Hawaii – proud to be back home and THANK YOU in advance to our hard working crew. #JUMANJI #OurHawaiianBlessing #Mana #LetsShoot

therock (@therock) által közzétett videó,

Múlt héten a film egyik főszereplője, Dwayne Johnson megosztott már egy képet és videót a filmből, jelezve, hogy a forgatás elkezdődött. A videóban az látható, hogy a megérkeztek Hawaiira, és egy helyi pap éppen áldását adja a csapatra. A videóban épp csak hogy bepillantást kaptunk a kulisszák mögé, viszont a hét elején megkaptuk a várva várt hivatalos képet is a stúdiótól. Sőt, The Rock még a karakterek nevét is elárulta a poszt alatt.

Dwayne Johnson a hónap elején egy koncepciós rajz keretében rántotta le a leplet a karaktere nevéről, azaz hogy Dr. Bravestone-t fogja majd játszani a Jumanji 2-ben. Az Instagram-os bejegyzésből megtudtuk, hogy Kevin Hart filmbéli neve Moose Finbar, Jack Black Shelly Oberon professzort és Karen Gillan Ruby Roundhouse-t fogja majd alakítani.

Egy napra rá, hogy Dwayne közzétette a képet a közösségi oldalán, Kevin Hart is hasonló beállításban készült fotót publikált. A színész elmondta, hogy nagyszerű gárdával dolgozik, és alig várja, hogy visszamehessen dolgozni. Ma reggelre további szereplő osztott meg érdekességet a filmről. Ezúttal Karen Gillan Twitter-én mondta el, hogy igen jól látjuk, gyerek méretű ruhát visel a képen, aminek oka van természetesen. A színésznő ígérete szerint a film nagyszerű lesz, és mindenképpen meg kell majd néznünk a moziban, nem fogjuk megbánni!

A filmről hivatalos szinopszis még nem érkezett, de korábban Dwayne Johnson elmondta, hogy ez a projekt nem reboot lesz, s így fogja tiszteletét tenni Robin Williams régi karaktere előtt (Dr. Alan Parish). Szereplőgárdáról is keveset tudunk, mindössze annyit, hogy Nick Jonas is szerepelni fog a filmben, de hogy kik tűnnek még fel, nem tudni. A forgatókönyvön többen is dolgoztak, Erik Sommers (Pókember: Hazatérés) és Chris McKenna (LEGO Batman Movie) a fő írópáros, de besegít a munkákba még Scott Rosenberg és Jeff Pinker is. A Jumanji 2 rendezői székébe Jake Kasdan-t ültettek, és a film valamikor 2017-ben érkezik.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.