a
FőoldalFilmekHulk és Mordály a legjobb barátok lesznek a Végtelen háborúban

Hulk és Mordály a legjobb barátok lesznek a Végtelen háborúban

Mark Ruffalo a kelleténél már megint többet beszélt, most éppen azt árulta el, hogy Hulk és Mordály nagy cimbik lesznek.

A Bosszúállók: Végtelen háború lesz a Marvel Moziverzumban valaha készített legnagyobb, legösszetettebb és legdrámaibb képregényfilm, és amelyben először látjuk együtt a Bosszúállók és A galaxis őrzői csapatát. A mai napon azt is megtudtuk, hogy az első találkozás új barátokat szül, köztük két olyan karakter barátsága alakul ki, akiknek eddig még nem volt alkalmuk találkozni az univerzumban.

Mark Ruffalo színész, aki Hulkot játssza az univerzumban, a USA Today lapnak adott interjújában elárulta, hogy a Végtelen háborúban Hulknak és Mordálynak különös kapcsolat lesz, ami egyben szórakoztató is lesz:

Rendkívül vicces kapcsolat lesz. Először is, a legnagyobb és legkisebb szuperhősről van szó, közös játékuk önfeláldozó és vidám lesz, ugyanakkor méretük miatt nagy kihívás lesz egy képkockán tartani őket.

A kapcsolatra még hat hónapot várnunk kell, hiszen 2018. április 26-án kerül a magyar mozikba a Bosszúállók: Végtelen háború, viszont Hulkkal már találkozhatunk a mozikban, hiszen mától vetítik a Thor: Ragnarököt. Kritikánkat a filmről már olvashatjátok az oldalon.

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.

Inline
Inline