Farkas

Hugh Jackman Farkasként benne lehet a Marvel Moziverzumban

Egészen friss és meglepő hír jelent meg, mely azt állítja, hogy Farkas is csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz.

Egészen friss és meglepő hír jelent meg, mely azt állítja, hogy Farkas is csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz.

Miután a felek, a 20th Century Fox és a Disney megegyeztek a karakterek jogairól, vagyis arról, hogy a Fantasztikus Négyes és az X-Menek is csatlakozhatnak a Marvel Moziverzumhoz, a legfrissebb hírek szerint Hugh Jackman visszatér Farkas bőrében.

Év elején Hugh Jackman elköszönt az évek alatt hozzánőtt Farkas szerepétől a Logan – Farkas című filmben, de ha figyelembe vesszük, hogy a film idősíkja egy közelebbi jövőben játszódik, akkor könnyedén visszahozható a karakter, még úgy is, hogy Jackman korábban elmondta, nem szeretné többet eljátszani a szerepet. De hát ez mégis csak egy Marvel készítésű film lenne, és arra bizony aligha lehet nemet mondani, és az évek során a színész is több utalást tett rá, hogy szeretne csatlakozni a Bosszúállók csapatához.

A Disney és Fox házassága talán új fordulatot hoz, mert egy forrás beszámolt Hugh Jackman visszatéréséről:

És igen, ez igaz. Látni fogjuk, ahogy Hugh Jackman visszatér Farkasként.

Mivel névtelen forrástól származik a hír, egyelőre kezeljük pletykaként, de valami történik a háttérben, nem véletlen, hogy a Disney „kibékült” a Fox-szal és szert tett a jogokra. Ha valóban igaz a hír, a kérdés már csak az, hogy melyik Marvel-filmben látjuk először feltűnni a karmokkal megáldott mutánst?

Total
0
Shares
Previous Article

KRITIKA: Star Wars VI. rész - A Jedi visszatér

Next Article

KRITIKA: Star Wars: Az ébredő Erő

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!