Fekete Párduc

Honnan is ered Fekete Párduc ereje?

Egy kis karaktermagyarázatot kaptunk Kevin Feige és Ryan Coogler rendezőtől Fekete Párduc képregényhőshöz.

Egy kis karaktermagyarázatot kaptunk Kevin Feige és Ryan Coogler rendezőtől Fekete Párduc képregényhőshöz.

Pénteken már kaptunk egy ízelítőt a Marvel Studios legújabb szuperhőséből, hiszen a Marvel bemutatott egy teaser posztert a Fekete Párduchoz, ma viszont megkaptuk a teaser videót is, s mit ne mondjuk, nagyon várós a film. Az Entertainment Weekly munkatársai Kevin Feigevel vitatták meg a szív alakú növényt, ami sokaknak ismerős lehet a képregényvilágból:

Azoknak az embereknek, akik olvassák a képregényt, ismerős lehet a szív alakú növény és a körülötte álló szertatások. Ez részben spirituális. Bizonyára nem mágiának hívjuk ezt, de van olyan vibránium, ami évezredek alatt ott hever a felszínen, a föld alatt, és lesznek még más dolgok is.

Ryan Coogler rendező hozzátette még, hogy Fekete Párduc ezekből a növényekből kapja erejét és fizikumát:

A szív alakú növények összefüggésben vannak Fekete Párduc teljesítményével. A főhős fej-fej mellett képes harcolni a Kapitánnyal, akiről tudjuk, hogy egy szuperkatona. Tehát Párducnak is van szuper ereje és fokozott ösztönei, amik növelik képességét. A szív alakú gyógynövény az, amit a Fekete Párducok nemzedékeken át fogyasztanak, miután kiérdemlik a címet, s ezzel eltörölve fizikai határaikat.

A Fekete Párduc amerikai bemutatója 2018. február 16-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

KRITIKA: A múmia

Next Article

[E3 2017] FRISSÍTVE! Megvan az új Xbox konzol neve!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!