Wide Screen
Image default
Játékok

[SWCO] A hivatalos Star Wars Battlefront II trailer

A kiszivárgott teaser után – amit a Disney töröltetett is – megérkezett a teljes előzetes az EA új Star Warsos játékához, a Battlefront II-höz.

A Lucasfilm tegnap hivatalosan is leleplezte az EA által készített Star Wars Battlefront II játék első trailerét, és azt is megtudhattuk, hogy a játékot 2017. november 17-én mutatnak be – érkezik Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PC-re is. A játékot a DICE és Motive Studios emberei szállítják, akik az első részt is elkészítették, de ezúttal a multiplayer játékmenetet kiegészítik egy kampány, singleplayer móddal is. Sőt, a trailerből azt is megtudtuk, hogy a második Halálcsillag felrobbantása után vagyunk. Meglepő, hogy ezúttal a singleplayer főhőse egy Birodalmi személy lesz, aki az elit speciális erők katonája, az Inferno osztag vezetője, névszerint Iden Versio. Mellékesen megjegyeznénk, hogy hamarosan könyvsorozatot kap az Inferno osztag.

Multiplayer módban szerencsénk lesz űrcsatában részt venni az Első Rend TIE vadászában, játszhatunk földi rohamosztagosként, de még hősök és gonoszok is lehetünk olyan karakterek bőrében, mint Yoda mester vagy Darth Maul. És ki lehetne a játék igazi fő ellensége, na ki? Hát még Kylo Ren is benne lesz!

Egy egészen elképesztő részt is bevágtak a játékba, amiről pont a napokban írtunk. Vajon tényleg itt, egy játékban leplezték le Snoke Legfőbb vezért? Sajnos közeli képet nem kapunk róla, itt is hologramként jelenik meg, de ezúttal színesben, és nagyon hasonlít arra, ahogy a forrás leírta Snoket. Az ébredő Erő egyik nagy rejtélye volt, hogy ki lehet a Legfőbb vezér. Több teória is megjelent már eredetéhez, de hivatalosan a Lucasfilm nem erősítette meg, hogy miféle szerzet Kylo Ren mestere. Talán majd az idej Star Wars: Az utolsó Jedikben őt is megerősítik. Ti mit gondoltok, a játékben Snoket láthatjuk?

Még több a témában...

A Star Wars képregényekből kiderült, hogy Kylo Ren miért visel sisakot

Kévés Bence Mihály

A Jedi: Fallen Order-nek hála újabb sztori központú játékokat kaphatunk a Star Wars univerzumból

Fonyódi Dávid

Végre elárulták, hogy mit jelent a Kylo Ren név

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon