Wide Screen
Image default
Filmek

Hivatalos: Sólyomszem nélkül készül A Hangya és Darázs

A korábbi hírek ellenére Jeremy Renner mégsem lesz benne A Hangya folytatásában.

A korábbi hírek ellenére Jeremy Renner mégsem lesz benne A Hangya folytatásában.

A héten megjelent pletykák még arról szóltak, hogy Jeremy Renner azért kénytelen kihagyni a Mission: Impossible 6-ot, mert szerepet kap A Hangya második részében, ugyanakkor a mai nap folyamán ezt Peyton Reed rendező cáfolta.

A hét talán legnagyobb Marveles casting pletykája volt, mikor arról kezdtek el találgatni a rajongók, hogy a vásznon Sólyomszemet alakító színész nem ok nélkül marad ki Tom Cruise franchiseból, s inkább egy Marvel folytatásra összpontosít. Majd két napot követően maga a rendező nyilvánította „hamis hírnek” a kialakult spekulációkat.

Peyton Reed rendező a délutáni órákban Twitteren oszlatta el végleg a félreértéseket, miszerint Scott Lang Bosszúálló cimborája nem fog feltűnni a filmben.

Ezt a Marvel-filmet kihúzhatjuk a listáról, így maradt a Bosszúállók: Végtelen háború és a továbbra is csak Bosszúállók 4. címen emlegetett negyedik film. Borzalmas időszak vár a Marvel színészeire a következő években, megállás nélkül, egymás után készülnek az újabb és újabb filmek, de talán a nyári leállással Renner-nek marad elég ideje, hogy William Brandt-ként beugorjon az M:I 6-ba. Hamarosan kiderül…

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Peyton Reed és Robert Rodriguez rendező is kapott egy-egy részt a The Mandalorian második évadából

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Bosszúállók: Végjáték

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: A Hangya és a Darázs

Orosz Ferenc

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat