Close


Közelgő események

Filmek

Hivatalos: Sólyomszem nélkül készül A Hangya és Darázs

A korábbi hírek ellenére Jeremy Renner mégsem lesz benne A Hangya folytatásában.

Hivatalos: Sólyomszem nélkül készül A Hangya és Darázs
  • PublishedMarch 31, 2017

A korábbi hírek ellenére Jeremy Renner mégsem lesz benne A Hangya folytatásában.

A héten megjelent pletykák még arról szóltak, hogy Jeremy Renner azért kénytelen kihagyni a Mission: Impossible 6-ot, mert szerepet kap A Hangya második részében, ugyanakkor a mai nap folyamán ezt Peyton Reed rendező cáfolta.

A hét talán legnagyobb Marveles casting pletykája volt, mikor arról kezdtek el találgatni a rajongók, hogy a vásznon Sólyomszemet alakító színész nem ok nélkül marad ki Tom Cruise franchiseból, s inkább egy Marvel folytatásra összpontosít. Majd két napot követően maga a rendező nyilvánította „hamis hírnek” a kialakult spekulációkat.

Peyton Reed rendező a délutáni órákban Twitteren oszlatta el végleg a félreértéseket, miszerint Scott Lang Bosszúálló cimborája nem fog feltűnni a filmben.

Ezt a Marvel-filmet kihúzhatjuk a listáról, így maradt a Bosszúállók: Végtelen háború és a továbbra is csak Bosszúállók 4. címen emlegetett negyedik film. Borzalmas időszak vár a Marvel színészeire a következő években, megállás nélkül, egymás után készülnek az újabb és újabb filmek, de talán a nyári leállással Renner-nek marad elég ideje, hogy William Brandt-ként beugorjon az M:I 6-ba. Hamarosan kiderül…

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.