Wide Screen
Image default
Filmek

Hivatalos premierdátumot kapott a Hellboy reboot

Már csak kicsivel több mint egy évet kell várnunk az új Pokolfajzatra.

A Lionsgate és a Summit Entertainment bejelentette, hogy 2019. január 11-én kerül mozikba a David Harbour főszereplésével készülő reboot. A The Descent és a Trónok Harca felett bábáskodó Neil Marshall irányítja a projektet, amiben a már említett főszereplőn kívül Milla Jovovich, Ian McShane és Daniel Dae Kim is részt vesz.

A filmes újraalkotásban a Hellboy képregény alkotója, Mike Mignola is részt vesz, aki jelenleg is írja a forgatókönyvet Andrew Cosby-bal és Christopher Golden-nel. A démoni karakter, akit egy tudós nevelt fel először 1993-ban jelent meg egy indie képregényben, ahol a természetfeletti lényekkel harcoló Paranormális Kutató és Védelmi Hivatal munkáját segítette azzal, hogy szörnyeket páholt el. A 2004-es és 2008-as Guillermo Del Toro által rendezett Hellboy filmek, ahol a címszereplőt Ron Perlman alakította, nagy sikert ért el a rajongók körében és tovább növelték a figura népszerűségét, így erős várakozás előzi meg a filmet.

A stúdiók továbbá bejelentették azt is, hogy a James Franco által fémjelzett Kin című film 2018. augusztus 31-én kerül bemutatásra.

Még több a témában...

Végre itt az igazi előzetes a Resident Evil: The Final Chapter filmhez

Ed Skrein lelépett a Hellboy rebootból

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Hellboy

Kurdics Zoltán Gábor

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább