HIVATALOS! Johnny Depp alakítja Grindelwaldot a Legendás állatok és megfigyelésük folytatásában

David Yates, a film rendezője hivatalosan is megerősítette, hogy Johnny Depp fogja alakítani a Harry Potter univerzum egyik leghírhedtebb fekete mágusát.

David Yates, a film rendezője hivatalosan is megerősítette, hogy Johnny Depp fogja alakítani a Harry Potter univerzum egyik leghírhedtebb fekete mágusát.

A múlt hét során már elterjedt a pletyka a színészválasztásról, és a rajongók hamar kitalálták kit is fog megszemélyesíteni a Karib-tenger kalózainak sztárja. David Yates egy friss interjúban most megerősítette a hírt:

Az egész színészválasztás lényege az volt, hogy a legjobb színészt megtaláljuk. Hogy kiválasszuk a leginspiráltabb, legérdekesebb személyt erre a szerepre. Ahogy Grindelwald karakterét megnéztük, arra gondoltunk ‘ki vihetné el ezt a szerepet egy igazán érdekes irányba’. Ez a szakma egy fura és öreg szakma. Egyik héten még zseniálisnak tartanak, később fura dolgokat mondanak rólad, egyszer fent, egyszer lent. De senki sem veheti el tőled a tiszta tehetséget.

Johnny Depp egy igazi művész. Megszemélyesített már számos olyan karaktert, akik igazi részei lettek a popkultúrának. Ő egy igazán brilliáns színész. Izgatottak voltunk hogy kiderüljön mit művel a fickó ezzel a karakterrel. Nem ismeri a félelmet, nagyon kreatív, és ambíciózus. Úgy gondoljuk hogy ő valami nagyon szórakoztatót és különlegeset alkothat. Szóval ezen önző oknál fogva választottuk őt. Nem érdekelt hogy híres vagy sem. Csak tudtuk hogy különleges.

johnnydepp_mini

Továbbá nagyon úgy tűnik, hogy a folytatás Európába kalauzol minket, mivel Yates említette az Egyesült Királyságot illetve Franciaországot is mint lehetséges helyszínt. További források pedig azt állítják hogy a fiatal Dumbledore-t megformáló színész keresése pedig még folyamatban van.

Ti mit gondoltok arról, hogy Depp kapta ezt a szerepet? Illetve ti melyik színészt látnátok szívesen a fiatal Albus Dumbledore bőrébe bújva?

Total
0
Shares
Previous Article

Úgy hangzik, elkezdődött a Bosszúállók: Végtelen háború forgatása

Next Article

A Zsivány Egyes bemutatóján érkezik a Transformers 5 előzetese

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!