Wide Screen
Image default
Filmek

Harley Quinn hivatalosan is filmet kapott

Sokáig ment a találgatás, hogy vajon Joker-lány kap-e önálló filmet, bejelentették, igen!

A The Hollywood Reporter hozta le a hírt, hogy Margot Robbie aláírt a Warner Bros.-szal. Nagyon sok pletykát lehetett olvasni, hogy a stúdió mielőbb szeretne egy saját filmet Harley Quinn-nek az univerzumban, de eddig hivatalosan elzárkóztak ettől. Az este folyamán azonban kiderült, hogy már meg is egyeztek, elkészül a várva várt szólófilm. A bejelentésből azt is megtudtunk, hogy a filmben Margot nem csak filmcsillagi posztot tölt be, hanem produceri szerepet is vállal saját cégével.

Korábban pletykálták azt is, hogy a filmre nem úgy kell majd tekintenünk, mint egy igazi önálló részre, ugyanis több női karaktert is szeretne a DC Comics bemutatni a mozifilmben. A jelöltek között van/lehet Batgirl és a Birds of Prey is. A Warner továbbra is szűkszavú, nem volt hajlandó elárulni, hogy mely női karakterekkel találkozhatunk majd a vásznon.

Robbie a LuckyChap Entertainment cégével szeretné a filmet elkészíteni, és az elejétől a végéig részt fog venni, még az írókat ő kívánja meghatározni a stúdiónál. Harley Quinn karakter a Suicide Squad – Öngyilkos osztagban debütált augusztus 5-én, de sajnos a DC új filmje nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Harley-n kívül szerepet kapott még Kaaren Fukuhara, azaz Katana is az Osztagban – nyugodtan kihúzhatták volna, annyira lapos volt a szerepe. Birds of Prey a leghíresebb női csapata a DC Comics-nak, és a női alakulatot erősíti Batgirl, Black Canary, Vadásznő, Macskanő, Hawkgirl, Power Girl, Poison Ivy, Vixen és még sokan mások.

Ti mely DC-s női karaktereket látnátok legszívesebben a Harley Quinn-moziban?

Még több a témában...

Láttátok már a Ragadozó madarak teaser poszterét?

Kévés Bence Mihály

[SB51] Bővített nemzetközi TV Spot-ot kapott a Wonder Woman

Kévés Bence Mihály

Rendezőt kapott a DC Sötét Univerzuma

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább