A Hangya és a Darázs

A Hangya és a Darázs lesz a Marvel első romantikus-vígjátéka?

Egy orosz rajongói oldal azzal állt elő, hogy szerintünk A Hangya és a Darázs lehet a Marvel Moziverzum első romantikus-vígjátéka. 

Egy orosz rajongói oldal azzal állt elő, hogy szerintünk A Hangya és a Darázs lehet a Marvel Moziverzum első romantikus-vígjátéka.

A Marvel Moziverzum többször bebizonyította már, hogy nem csak akciófilmek széles tárháza, merthogy kedvünkre válogathatunk más műfajokban, mint például az Amerika kapitány: A tél katonája, ami egy politikai-thriller történet volt, de említhetnénk A galaxis őrzői franchise kalandjait, de akár ide sorolhatnánk a jövőre érkező Bosszúállók: Végtelen háborút is, melyet egy heist-filmhez (bankrablós-átverős zsáner) tudnánk hasonlítani.

A Kinorynok orosz oldal úgy gondolja, hogy A Hangya és a Darázs című szuperhősfilm lehet a Marvel Studios első romantikus-vígjátéka, amit a filmhez kiadott poszterekből vontak le. Bár erre utaló jeleket már az első részben is láttunk Scott (Paul Rudd) és Hope (Evangeline Lilly) karaktere között kibontakozni, de úgy tűnik, hogy a folytatásban még nagyobb hangsúlyt kap.

Ügy pikantériája, hogy mindkét színész, Paul Rudd és Evangeline Lilly már a Marveles szerződésük előtt játszott romantikus-vígjátékban. Tehát a rajongói elképzelés nem tűnik elképzelhetetlen, de mindez csak egy feltevés.

A Hangya és a Darázs bemutatójára 2018. július 6-án kerül sor.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Visszatért Rexy a legújabb Jurassic World: Bukott birodalom teaserben

Next Article

KRITIKA: Star Wars I. rész - Baljós árnyak

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!