a
FőoldalFilmekA Hangya és a Darázs lesz a Marvel első romantikus-vígjátéka?

A Hangya és a Darázs lesz a Marvel első romantikus-vígjátéka?

Egy orosz rajongói oldal azzal állt elő, hogy szerintünk A Hangya és a Darázs lehet a Marvel Moziverzum első romantikus-vígjátéka.

A Marvel Moziverzum többször bebizonyította már, hogy nem csak akciófilmek széles tárháza, merthogy kedvünkre válogathatunk más műfajokban, mint például az Amerika kapitány: A tél katonája, ami egy politikai-thriller történet volt, de említhetnénk A galaxis őrzői franchise kalandjait, de akár ide sorolhatnánk a jövőre érkező Bosszúállók: Végtelen háborút is, melyet egy heist-filmhez (bankrablós-átverős zsáner) tudnánk hasonlítani.

A Kinorynok orosz oldal úgy gondolja, hogy A Hangya és a Darázs című szuperhősfilm lehet a Marvel Studios első romantikus-vígjátéka, amit a filmhez kiadott poszterekből vontak le. Bár erre utaló jeleket már az első részben is láttunk Scott (Paul Rudd) és Hope (Evangeline Lilly) karaktere között kibontakozni, de úgy tűnik, hogy a folytatásban még nagyobb hangsúlyt kap.

Ügy pikantériája, hogy mindkét színész, Paul Rudd és Evangeline Lilly már a Marveles szerződésük előtt játszott romantikus-vígjátékban. Tehát a rajongói elképzelés nem tűnik elképzelhetetlen, de mindez csak egy feltevés.

A Hangya és a Darázs bemutatójára 2018. július 6-án kerül sor.

dc-es-marvel-univerzum

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.