x
Filmek

A Han Solo spin-off olyan lesz, mint egy western film

A Lucasfilm elnöknője beszélt a második Star Wars spin-off színvilágáról, és hangulatáról.

A Han Solo spin-off olyan lesz, mint egy western film
  • Publishednovember 23, 2016

A Lucasfilm elnöknője beszélt a második Star Wars spin-off színvilágáról, és hangulatáról.

A Variety beszélgetett a Disney és a Lucasfilm elnökével, Kathleen Kennedy-vel a második mellékszálon futó Star Wars filmről, a Han Solo: A Star Wars Story-ról. A film címéről és történetéről továbbra sem tudunk sokat, de a most készített interjúból kiderült egy s más:

A film közelebb lesz egy rablós, vagy western filmhez. Arról beszélgettünk, hogy (Federic) Remington milyen különleges színeket használt festményein, és melyek filmünket (Han Solo) is jellemezni fogják.

A Blue Jasmine és az Ave, Cézár! filmek sztárja, Alden Ehrenreich kapta meg a címszerepet, Donald Glover játssza a fiatal Lando Calrissiant, és a napokban bejelentett Emilia Clarke-kal is találkozhatunk majd a vásznon, akinek szerepéről egyelőre semmit sem tudni – mindössze annyit mondtak el, hogy nem cameo szerepről van szó, annál sokkal fontosabb karaktert alakít a színésznő.

A Han Solo film forgatókönyvét a legendás Lawrence Kasdan és fia, Jon Kasdan jegyezte, akik a szkriptben megpróbáltak arra törekedni, hogy a lehető legjobb módon mutassák be a galaxis hírhedt csirkefogóját, Han Solo kapitányt, a csempészt. Han-nal először a Star Wars: Egy új remény epizódban találkoztunk, mikor Ben Kenobi és Luke Skywalker egy fuvar miatt felkereste Mos Eisley űrkikötőben. Korábban azt is megerősítették, hogy Chewie-nak is kiemelt szerep jut majd a filmben. A pletykák szerint Az ébredő Erőből Chewie dublőre Joonas Suotamo fogja majd megkapni a szerepet, ő bújhat a wookie bőrébe.

Phil Lord és Christopher Miller rendezők Han Solo filmje 2018. május 25-én landol a mozikban. A filmnél Lawrence Kasdan nem csak írói pozíciót tölt be, hanem Jason McGatlin-nel produceri feladatokat is ellát, míg vezetői producer posztra Will Allegra-t állították.

star-wars-hungary

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.