Wide Screen
Image default
Filmek

Hamarosan érkezik a Wonder Woman második előzetese

Egyelőre videó még nem, hanem csak két új kép érkezett a Wonder Woman következő előzeteséből.

A Warner Bros. idén nyáron a Comic-Con-os panelnél mutatta be az egyik legjobban várt szuperhős kalandot, a Wonder Woman-t. A film bemutatója sajnos nem idén, hanem 2017 nyarán, vagyis június 2-án lesz, de a hírek szerint hamarosan érkezik a következő trailer. Mindezt a most kiszivárgott fényképekből lehet sejteni, pontosabban a Trailer Park vízjelből. Egy előzetesekkel foglalkozó cégről van szó, de ha ez nem lenne elég beszédes, akkor a Warner Bros. logója, illetve egy 2016. augusztus 19-ei dátum is szerepel a fényképeken. Sajnos még ebből sem lehet tudni, hogy pontosan mikor érkezik az új előzetes.

A Reddit-en jelentek meg a képek, melyen Gal Gadot és Chris Pine látható, valamint egy titokzatos új Amazon bújik meg a kép hátterében. Tisztán kivehető, hogy egy csatát ábrázol a kép, ám nem derül ki, melyik jelenetről van szó. A következő képet egy magazinból „lophatták”, ezért a rossz a minősége. Itt Gal Gadot megint csak harci szerelésében tündököl, és épp egy Első világháborús katonával száll szembe.

A stúdió nem árulta el, hogy mikor készül bemutatni az új trailert, de erre nagyon gyorsan sor kerülhet. Október 14-én mutatja be a Warner Bros. Gal Galgot és Ben Affleck új filmjét, A könyvelőt. Nagyon valószínű, hogy ekkora időzítette a Wonder Woman második előzetesét is, s talán a Legendás állatok és megfigyelésük (november 18.), vagy a Váratlan szépség (december 16.) filmekkel együtt rántja le a leplet az új előzetesekről.

Wonder Woman akciókalandja világszerte jövőre lesz látható, melyben Gal Gadot a visszatér. Tudni kell, hogy még azelőtt, hogy Wonder Woman-né vált volna, úgy ismerték a nőt, mint Diana, vagy mint az amazonok hercegnője. Wonder Woman legyőzhetetlen és magasan képzett harcos a DC világában. Egy védett paradicsomként ismert szigeten élt, és egészen addig védelmezte, míg egy amerikai pilóta le nem zuhant a háború alatt. A pilóta elmeséli, hogy háború dúl a világban. Diana ezért úgy dönt, elhagyja otthonát, hogy megállítsa a fenyegetést. Egy férfival az oldalán vesz részt a harcokban, míg rá nem döbben, hogy milyen erő lakozik benne, és fel nem fedezi valódi sorsát.

A Wonder Woman-filmben Gal Gadot-on kívül még Ewen Bremner, Robin Wright, David Thewlis, Danny Huston, Lucy Davis, Elena Anaya, Said Taghmaoui és Connie Nielsen is szerepet majd. Jason Fuchs által készült forgatókönyvet Patty Jenkins dolgozta fel.

2017. június 2-án érkezik a Wonder Woman-film.

Még több a témában...

Jason Moma-t először láthatjuk víz alatt Aquaman-ként

Kévés Bence Mihály

James Gunn megerősítette, hogy Harley Quinn sem hiányozhat The Suicide Squad-filmből

Kévés Bence Mihály

Azt pletykálják a The Batman filmről, hogy …

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább