Hamarosan érkezik a Solo: Egy Star Wars történet előzetese

A legfrissebb pletykák alapján már sejtjük, hogy mikor érkezik az első előzetes a Solo: Egy Star Wars történet spin-offhoz.

A legfrissebb pletykák alapján már sejtjük, hogy mikor érkezik az első előzetes a Solo: Egy Star Wars történet spin-offhoz.

Vajmi keveset tudunk a második Star Wars antológiafilmről, hiszen a Lucasfilm most minden erejét a Star Wars: Az utolsó Jedikre összpontosítja, de a legújabb hírek szerint a következő Star Wars-film előzetese a vártnál sokkal előbb fog érkezni. Egy forrás a nap folyamán arról számolt be, hogy a következő 2-3 hétben előzetest kapunk a Solo-filmhez.

Jordan Maison a Cinelinxtől kiderítette, hogy a Lucasfilm januárban elkezdeni promótálni a Solo: Egy Star Wars történet című filmet:

Majd nem sokkal a poszt után egy újabb bejegyzés jelent meg a témában, ahol a szerkesztő forrásokra hivatkozva azt állította, hogy még ennél is korábban fog debütálni a film előzetese:

Kissé furcsa, hogy a Disney továbbra is 2018. május 25-ére írja a film bemutatóját, viszont a filmről semmit sem adtak ki, még a marketing gépezet sem indult be. Sőt, nem szabad elfelejtenünk a Marvel által érkező Bosszúállók: Végtelen háborút sem, amit szintén májusban mutatnak be jövőre. Egyre valószínűbb, hogy a Disney hamarosan bejelentést tesz az ügyben, s májusról jövő év decemberére tolja a premiert, bár az elmúlt hónapok fényében erre nem lenne szükség, mert Ron Howard a hírek szerint remek munkát végzett.

Total
0
Shares
Previous Article

Megérkezett az Ocean’s 8 első trailere

Next Article
Godzilla

Már forog a Godzilla vs. Kong című szörnyháború

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!