x
Filmek

A Halálos Védelmező történet alapján készülhet a Venom film

Valószínűleg nem eredettörténetet, hanem egy annál sokkal izgalmasabb sztorit kapunk.

A Halálos Védelmező történet alapján készülhet a Venom film
  • Publishedoktóber 20, 2017

Valószínűleg nem eredettörténetet, hanem egy annál sokkal izgalmasabb sztorit kapunk.

A Sony-féle Venom film története kapcsán több pletyka is kering, de a legvalószínűbb még is az, hogy az antihős legismertebb sztorijának, a Halálos védelmezőnek a feldolgozását kapjuk majd. A szereposztással kapcsolatban több információ is érkezett már, de a történetre vonatkozóan még nem került ki semmilyen hivatalos hír.

Amióta a Venom projektet és a főhős Tom Hardy-t bejelentették, a filmet igen nagy érdeklődés veszi körül, ugyanakkor sokakban felvetődik a kérdés, hogy a film hogyan fog passzolni a Marvel Mozis Univerzumába (MCU). Az biztos, hogy Pókember nem fog szerepelni a filmben, ugyanakkor a későbbi találkozásuk nem zárható ki, mint ahogy Vérontó felbukkanása és a Michelle Williams által alakított Anne Weying újra megjelenése sem.

Az Omega Underground információ alapján a film Venom egyik első, a karakterét igazán népszerűvé tévő füzete alapján készül majd. Ebben az 1993-ban kiadott történetben Eddie Brock megbékél a szimbiótával és a Pókemberrel történő békekötés után New York-ot elhagyva San Fransisco-ba költözik, ahol gonoszból a Mole People-ként ismert csoport védelmezőjévé válik. De a múltja hamar utóléri őt, ugyanis egy korábbi áldozatának boszúra szomjazó apja megbízza a Tony Stark technológiájával felszerelt Jury nevű zsoldos csapatot hogy ölje meg Eddie-t. Ráadásul egy új szimbiótákból álló sereggel (Scream, Phage, Riot, Lasher, and Agony) is szembe kell néznie főhősünknek, immáron Pókember segítségével.

Mivel Peter Parker biztosan távol marad a filmtől, amennyiben ez a képregény kerül feldolgozásra, 100%-ig biztosan nem veszik át az eredeti történetet, ráadásul Vasember bevonása is meglehetősen nehézkesnek tűnik. Bármi is lesz végül a választás, nagy valószínűséggel nem eredettörténetet láthatunk majd.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.