Hálaadásnapi vacsin a Deadpool 2. főszereplői, itt az első poszter!

Beindult a marketing gépezet, bemutatták a Deadpool 2. első poszterét. Hát ez nagyon sz*r lett.

Beindult a marketing gépezet, bemutatták a Deadpool 2. első poszterét. Hát ez nagyon sz*r lett.

A Deadpool második részét csak jövő júniusban fogják bemutatni a mozikban – hozzánk május utolsó napján fut be -, de mintha elindult volna a film marketing kampánya. Emlékezzünk csak vissza, hasonló baromságokkal reklámozták az első részt is, de egy ilyen őrült képregényhőst nem is lehet máshogy elképzelni, mert ez Deadpool! Rögtön az elején egy családi vacsora, Hálaadáskor? Abból még nagy vita lehet, vajon ki hozta a pulykát?

A poszter már-már annyira pocsék, hogy jó lett, mert ugyan ki adna ki egy ilyen posztert egy R-besorolású filmhez? Naná, hogy ezt is Deadpool!

A poszter megerősítette a korábbi híreket, miszerint a folytatásban is látjuk Wade Wilson / Deadpool (Ryan Reynold) szerelmét alakító Vanessát (Morena Baccarin), továbbá helyet foglalt az asztalnál Weasel (T.J. Miller), Vak Al (Leslie Uggams), Dopinder (Karan Soni), Kolosszus (Stefan Kapicic), Negaszónikus Tini Torpedó (Brianna Hildebrand), az újdonsült Kábel (Josh Brolin) és párja, Dominó (Zazie Beetz), de még Stan Lee cameoját sem felejtették le.

A Deadpool 2. hazai bemutatója 2018. május 31-én lesz.

Total
0
Shares
Previous Article
Fekete Párduc

[FRISSÍTVE] A Fekete Párduc hősei és antihősei a legújabb karakterposztereken

Next Article

KRITIKA: Rossz anyák karácsonya

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!