The Falcon and the Winter Soldier

Gyűjtőkártyák leplezték le Sólyom, a Tél Katonája, U.S. Agent és Zémó Báró jelmezeit

Lerántották a leplet a főszereplők kosztümjéről.

Egy év kihagyás után a Marvel Moziverzum 4. fázisa január 15-én elrajtolt a WandaVision című sorozattal. Sokat kellett várnunk az új tartalomra, ám rendkívül mozgalmas év előtt állnak a rajongók. Egymást érik majd a Disney+ sorozatok és a filmek – feltéve, ha lesz hova beülni egy filmre. Pénteken féltávhoz ért Wanda és Vízió sorozata, márciusban pedig érkezik a következő sorozat a The Falcon and the Winter Soldier címen.

A Sólyom és a Tél Katonája saját sorozatot kap, ami a Bosszúállók: Végjáték után játszódik majd. A sztoriról mindössze annyit tudunk, hogy az amerikai kormány nem nézi jó szemmel, hogy Steve Rogers barátjának, Samnek adta a pajzsot. Lényegében ez lesz a sorozat központi témája is, hogy a két Bosszúálló kontra az amerikai kormány. Miközben a kormány azon dolgozik, hogy saját ügynökének, U.S. Agentnek adja a pajzsot, az Amerika kapitány: Polgárháború gonosz karaktere is visszatér.

A márciusi bemutató előtt megjelent néhány gyűjtőkártya a sorozathoz. A Topps Digital gyűjthető kártyáin megcsodálhatjuk a két címszereplő mellett Zémó Báró (Daniel Brühl) és U.S. Agent (Wyatt Russell) jelmezét is. Sólyom és Bucky jelmezét többször is láttuk már, az előzetesben is minden szemszögből megnézhettük a kosztümöket, most azonban Zémó Báró is felfedte jelmezét. Ennyire képregényhű megjelenést még soha nem kapott a karakter, mint a kártyán. Mintha egyenesen a képregények lapjairól keltették volna életre a karaktert. John F. Walker (Wyatt Russell) pedig tökéletesen balansz Amerika Kapitány és U.S. Agent között.

Bár a kormány nagyon szeretné, ha Walker lenne az új Kapitány, miután Steve Rogers szögre akasztotta a pajzsot a grandiózus fináléban, végül Sam fogja megörökölni majd a címet, ő lesz az új Kapitány. Reményeink szerint a sorozat végére új Kapitányt avathatunk majd. Erről az új jelmezről is kaptunk egy minden korábbinál jobb képet.

A sorozat első epizódját 2021. március 19-én fogják bemutatni a Disney+ streamingszolgáltatón, de már azt is tudjuk, hogy hat epizódból áll, egyenként 1 órás játékidővel.

Total
2
Shares
Previous Article

Idén 25 éves a Tomb Raider széria

Next Article

Az új Battlefield már ősszel megérkezik

Related Posts