x
Filmek

[FRISSÍTVE] Gyönyörűre sikerült Az utolsó Jedik IMAX-posztere!

A Lucasfilm bemutatta a Star Wars: Az utolsó Jedik IMAX-poszterét, ami megint csak félrevezető.

  • Publishednovember 14, 2017

A Lucasfilm bemutatta a Star Wars: Az utolsó Jedik IMAX-poszterét, ami megint csak félrevezető.

Sok szép és érdekes posztert mutattak már be a Skywalker saga nyolcadik részéhez, köztük olyanokat is, amik vagy szándékosan, vagy tényleg árulkodtak Rian Johnson rendező Star Wars-filmjéről. Akár csak a rajongók, mi is csak találgatunk, hogy mi igaz azokból, de már nem kell sokat várnunk, hiszen napra pontosan egy hónap választ el bennünket a Star Wars: Az utolsó Jedik bemutatójától.

Délután bemutatták Az utolsó Jedik IMAX-poszterét, ami kompozíció szempontjából nem hozott sok újat, mivelhogy hasonló stílusban érkeztek a korábbiak is, bár az új poszteren Rey (Daisy Ridley) az egyetlen, aki fénykardot tart a kezében. Ez egy újabb utalás arra, hogy mi vár ránk a folytatásban? Mindenesetre gyönyörű lett!

Hivatalos szinopszis:

Az utolsó Jedikben folytatódik a Skywalker saga, amikor is Az ébredő Erő hősei csatlakoznak a galaktikus legendához [Luke Skywalker] egy eposzi kalandban, amely feltárja az Erő rég hitt titkait és a múlt sokkoló kinyilatkoztatásait.

FRISSÍTÉS

Nem sokkal a poszter után bemutattak egy tévészpotot, melyben olyan képsorokat is felfedezhetünk, amiket eddig még nem láttunk a kiadott előzetesekben. Az új videóban fültanúi lehetünk annak, amikor Poe Dameron (Oscar Issac) engedélyt kér Organa tábornoktól (Carrie Fisher), hogy felszálljon az X-Winggel, s azt tegye, amihez a legjobban ért [porig rombolni az Első Rendet].

A Star Wars: Az utolsó Jedik hazai bemutatója december 14-én lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.