Wonder Woman

Gal Gadot egy feltétellel vállalja el a Wonder Woman 2. szerepét

Gal Gadot választás elé állította a Warner Bros. stúdiót: kirakják Brett Ratnert vagy nem vállalja el a Wonder Woman 2. főszerepét.

Gal Gadot választás elé állította a Warner Bros. stúdiót: kirakják Brett Ratnert vagy nem vállalja el a Wonder Woman 2. főszerepét.

Az első női szuperhősfilm főhősét alakító Gal Gadottal készítettek interjút, ahol a színésznő elmondta, csak akkor vállalja a második részt, ha a stúdió kirúgja a szexuális zaklatásokkal vádolt Brett Ratner producert, aki továbbra is részt vesz a folytatás előkészületeiben.

A színésznő kemény és kiáll jogaiért. Gadot tisztában van azzal is, hogy az olyan embereket, mint Brett Ratner, a pénztárcájukkal a legkönnyebb megfogni. A színésznő azt is tudja, hogy a Warner Bros.-nak ebben a kérdésben az ő oldalára kell állnia. Nem készíthetnek női egyenjogúságról szóló filmeket, amit a nők ellen elkövetett szexuális visszaéléssel megvádolt ember is támogat.

Brett Ratnerről azt kell tudni, hogy cége, a RatPac-Duna Entertainment nagy összeggel támogatta a Wonder Womant, és akit a közelmúltban összesen hat nő vádolt meg szexuális zaklatással, legutóbb pedig Ellen Page fakadt ki egy Facebook-bejegyzésben. Page elmondta, hogy Ratner az X-Men: Az ellenállás vége című film forgatása előtt megalázta őt a stáb előtt.

Az ügyben a Warner Bros. is kiadott egy közleményt, melyben a következőket lehet olvasni:

A Wonder Woman sikere sok pénzt hozott Brettnek, köszönhetően annak, hogy az ő cége segített megfinanszírozni az első részt. Gadot most azzal állt elő, hogy nem fog aláírni a folytatásra, hacsak a Warner Bros. nem vásárolja ki és szabadul meg Brett-től.

A stúdió közleménye elég egyértelmű, vagyis minden kapcsolatot megszüntetnek Ratner cégével, és Gal Gadot színésznővel vágnak neki a Csodanő második részének is.

Total
0
Shares
Previous Article

Az HBO közvetlen előfizetésű online szolgáltatást indít négy közép-európai országban

Next Article

Hetekkel korábban mutatják be a Wonder Woman 2.-őt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!