[FRISSÍTVE] Új jeleneteket hozott a Star Wars: Az utolsó Jedik TV Spotja – feliratozva

Luke Skywalker az Ezeréves Sólyom fedélzetén a Star Wars: Az utolsó Jedik első TV Spotjában.

Luke Skywalker az Ezeréves Sólyom fedélzetén a Star Wars: Az utolsó Jedik első TV Spotjában.

„A Sötétség felemelkedik… és a Fény találkozik vele.” Nos, nagyon úgy fest, hogy Rey és Luke Skywalker összetűzésbe kerül a Star Wars: Az utolsó Jedikben, de vajon ki nyerni a párharcot majd? És melyik oldal a jó? A Sötétség, vagy a Fény? A jelek szerint nem létezik jó és rossz oldal majd, mert az egyensúlyt keresik a főszereplők. Eljött a szürke Jedik ideje.

Éjjel a Lucasfilm bemutatta Az utolsó Jedik első tévébe szánt videóját, ami telis-tele van új képsorokkal. Kezdjük is rögtön azzal, mikor Luke belép a Millenium Falcon pilótafülkéjébe. A reklámokból továbbra is azt szűrhetjük le, hogy valami nincs rendben a mesterrel. Bármely jelenetet vesszük elő, zavartság és kétség van Skywalker arcán.

Az új képsorok között láthatjuk Snoke legfőbb vezért is trónszékében ücsörögni, Finnt harcközben, a Falcont, de ami a legizgalmasabb, hogy mintha Rey és Luke között valami ellentét lenne, és a film egy pontjában összetűzésbe kerülnének. Biztosra nem jelenthetjük ezt ki, és persze lehet, megint csak félrevezetnek minket, de hogy nagy izgalmakat tartogat a film, az egészen biztos.

Total
0
Shares
Previous Article

Hulk és Mordály a legjobb barátok lesznek a Végtelen háborúban

Next Article

Ezért pörög most mindenki az új iPhone X-en!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!