x
Filmek

A Fox több Marvel filmet is bejegyezett, köztük lehet a Deadpool 2. Érkezik az Avatar 2?

Beindultak a találgatások, hogy vajon mely filmeket láthatjuk a Fox új ütemtervében, esetleg a nagy port kavart Deadpool 2 is ezek között van?

A Fox több Marvel filmet is bejegyezett, köztük lehet a Deadpool 2. Érkezik az Avatar 2?
  • Publishednovember 26, 2016

Beindultak a találgatások, hogy vajon mely filmeket láthatjuk a Fox új ütemtervében, esetleg a nagy port kavart Deadpool 2 is ezek között van?

A héten a 20th Century Fox több érdekes tényről is lerántotta a leplet, köztük volt az is, hogy az Alien: Covenant bemutatóját hónapokkal előrébb hozták, de új Marvel filmekkel, a Kingsman: The Golden Circle-lel, és esetleg James Cameron filmjével, az Avatar 2-vel is hamarosan találkozhatunk a mozik műsorkínálatán.

Kezdjük is egyből a Marvel filmekkel: a stúdió beütemezett két Marvel filmet, az egyiket 2018. november 2-án, míg a másikat 2019. február 14-én láthatjuk a moziban. Esetleg az egyik épp a Deadpool 2 lenne, amit az új rendező, David Leitch rendez?

A jelentésből az is kiderült, hogy a stúdió sajnos törölt egy harmadik Marvel filmet a menetrendből, amit a tervek szerint 2017. október 6-án mutattak volna be. A Marvel film helyére a Kingsman: The Golden Circle film került, amit 2017. június 16. dátumról mozdítottak el, s tolták későbbre. Vajon mely filmet törölte a stúdió?

És most következik a legizgalmasabb rész, ugyanis a Fox és a Lightstorm Film egy premiert jegyzett be 2018. december 21-re. Feltételezhetjük, hogy ez nem más lesz, mint James Cameron filmje, az Avatar 2., bár nincs túl sok információnk a várva várt folytatásról, de erre tudunk következtetni a két stúdió közös filmje miatt – történetesen a Lightstorm Film produkciós cég éppen James Cameron kezében van.

A The Golden Circle-ben már két Tökivel találkozhatunk, hiszen Taron Egerton visszatér, új Töki pedig Jeff Bridges lesz. A folytatásban Merlin (Mark Strong) is duplázni fog, továbbá Halle Berry-vel, a CIA vezetővel, Channing Tatum ismeretlen szerepével, Julianne Moore gazfickóval, illetve a Trónok harcából ismert Pedro Pascal színésszel is találkozhatunk, akinek a neve mellett egyelőre egy Jack Daniels karakternév látható, de szerepéről többet nem tudunk. Edward Holcroft neve is látható a casting papíron, de hogy visszatérő lesz-e, vagy új szerep jut neki, nem világos.

Matthew Vaughn visszatér íróként és rendezőként is a Kingsman: The Golden Circle filmnél, melyben Töki az Egyesült Államokat veszi célba, ahol viszont igazi keménylegényekkel, a helyi cowboy-okkal találja szembe magát.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.