Wide Screen
Image default
Filmek

A Fox tervei között szerepelt az Alien: Awakening

A Fox felvásárlása után kiderült, hogy a stúdió tervei között szerepelt az Alien: Covenant folytatása, ami az Alien: Awakening címet viseli.

A Fox felvásárlása után kiderült, hogy a stúdió tervei között szerepelt az Alien: Covenant folytatása, ami az Alien: Awakening címet viseli.

Tegnap jelentették be, hogy a Disney 53,4 milliárd dollárért felvásárolta a 20th Century Fox valamennyi üzletágát, beleértve a filmstúdiót is, így a mikiegeres cég visszaszerezte végre a Fantasztikus Négyes és az X-Menek filmes jogát, de az üzlettel más jogok is a vállalat tulajdonába kerültek. A felvásárlással a The Walt Disney kezébe kerültek az Avatar, a Predator és az Alien franchise jogai, így most a Disneyn múlik, hogy Ridley Scott folytatása elkészül-e a jövőben.

Nyáron Scott visszatért a franchisezal, bár az Alien: Covenant nem aratott nagy sikert. A kritikák megoszlottak, a rajongók pedig egyenesen utálták a filmet, de az Omega Underground legfrissebb híre szerint még ez sem hátráltatta meg a Foxot, akik továbbra is kitartottak a rendező mellett. A tervek szerint 2018 nyarán kezdték volna az Alien: Awakening forgatását, amelyet Michael Pruss és Mark Huffam producerek felügyelték volna. A kérdés csak az, hogy a felvásárlással a Disney hogyan dönt.

Még több a témában...

A Disney a Hókirálynő élőszereplős film feldolgozásán dolgozik

Kévés Bence Mihály

A Disney vezetője megerősítette, hogy nem fogják elhalasztani a The Mandalorian S2 premierjét

Kévés Bence Mihály

A Disney kiszemelte A Karib-tenger kalózai reboot női főszereplőjét

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat