Wide Screen
Image default
Filmek

A Fox tervei között szerepelt az Alien: Awakening

A Fox felvásárlása után kiderült, hogy a stúdió tervei között szerepelt az Alien: Covenant folytatása, ami az Alien: Awakening címet viseli.

Tegnap jelentették be, hogy a Disney 53,4 milliárd dollárért felvásárolta a 20th Century Fox valamennyi üzletágát, beleértve a filmstúdiót is, így a mikiegeres cég visszaszerezte végre a Fantasztikus Négyes és az X-Menek filmes jogát, de az üzlettel más jogok is a vállalat tulajdonába kerültek. A felvásárlással a The Walt Disney kezébe kerültek az Avatar, a Predator és az Alien franchise jogai, így most a Disneyn múlik, hogy Ridley Scott folytatása elkészül-e a jövőben.

Nyáron Scott visszatért a franchisezal, bár az Alien: Covenant nem aratott nagy sikert. A kritikák megoszlottak, a rajongók pedig egyenesen utálták a filmet, de az Omega Underground legfrissebb híre szerint még ez sem hátráltatta meg a Foxot, akik továbbra is kitartottak a rendező mellett. A tervek szerint 2018 nyarán kezdték volna az Alien: Awakening forgatását, amelyet Michael Pruss és Mark Huffam producerek felügyelték volna. A kérdés csak az, hogy a felvásárlással a Disney hogyan dönt.

Még több a témában...

[FRISSÍTVE] Easter Eggeket rejtett az Alien: Covenant legújabb tévésspotja

Kévés Bence Mihály

Leia hercegnő visszatér a Star Wars: Episode IX részben?

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: A függetlenség napja: Feltámadás

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább