Alien: Covenant

[FRISSÍTVE] A Fox már korábban megölte az Alien: Covenant folytatását?

A legfrissebb hírek szerint a 20th Century Fox már nyáron lehúzta a rolót az Alien: Convenant folytatása előtt.

A legfrissebb hírek szerint a 20th Century Fox már nyáron lehúzta a rolót az Alien: Convenant folytatása előtt.

Szomorú hírre ébredhettek a franchise szerelmesei, melyben azt olvashatták, hogy a 20th Century Fox már nyáron megölte az Alien franchiset. A hír szerint Ridley Scott nem kapott engedélyt az Alien: Awakening című film folytatás előkészületeire. Legalábbis a Disney felvásárlásáig ez egészen biztos így volt, azonban most fordulat állhat be az ügyben, s talán készülnek még Alien-filmek, de nem úgy, ahogy azt eddig gondoltuk.

Hivatalosan senki sem erősítette meg a hírt, de valaki, aki állítólag Alien-filmen dolgozott korábban most azt állítja, hogy a stúdió lemondott az Alien: Covenant folytatásáról. Nem lepődött meg senki sem a híren, még akkor sem, ha nem hivatalos személytől származik, hiszen a Prometheus második része nem aratott akkora sikert, mint arra előzetesen számított a stúdió. A rajongók pedig kifejezetten utálták a Covenantot.

A Covenant folytatás előkészületei eredetileg ebben a hónapban kezdődtek volna Sydneyben. Azonban az elmaradt bevétel következtében a stúdió törölte a filmet, és néhány hónapja árverésre került a raktérkészlet is, amit a forgatásokra készítettek elő.

Azért nem lennénk meglepve, ha a Disney előállna egy új Alien-filmmel a jövőben, ami nem a Covenant folytatása lesz, hanem az az Alien 5., amire korábban Neill Blomkamp már bejelentkezett. Ne felejtsük, hogy a District 9 rendezője már terveket is mutatott a filmből, s Scott elmondása szerint ugyan forgatókönyv nem készült a filmhez, de egy pár oldalas skicc azért volt a filmhez.

Elképzelhető, hogy valami tényleg készül a háttérben, mert alig jelent meg a cikk, Neill Blomkamp rendező máris eddig soha nem látott két koncepciós rajzot mutatott be az Alien 5.-ből. Kezdődik az udvarlás, vagy a Disney már eldöntötte, hogy Blomkamp a jövőben megkapja a rendezői széket és Ellen Ripley, meg a többiek ismét visszatérnek a széles képernyőre?

Nb (@neillblomkamp) által megosztott bejegyzés,

Nb (@neillblomkamp) által megosztott bejegyzés,

Total
0
Shares
Previous Article

David Harbour számára véget ért a Hellboy reboot forgatása

Next Article

[CÁFOLVA] Két kép is kiszivárgott a Solo: Egy Star Wars történet filmből

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!