x
Close


Közelgő események

Filmek

A Fox már a Deadpool 3-at tervezi, de több X-Men film is készül

Érdekes dolgok mehetnek most a színfalak mögött, a 20th Century Fox zavaros és teljesen logikátlan kijelentéseket tesz.

A Fox már a Deadpool 3-at tervezi, de több X-Men film is készül
  • Publishednovember 10, 2016

Érdekes dolgok mehetnek most a színfalak mögött, a 20th Century Fox zavaros és teljesen logikátlan kijelentéseket tesz.

Nyugtalanság ellenére a Fox máris elkezdte a Deadpool 3 folytatásának (igen, jól olvastad, már a Deadpool 3-ről beszélnek) előkészületeit is, mindezt úgy, hogy a második rész most vesztette el két frontemberét is – Tim Millert és Junkie XL-t. A The Hollywood Reportertől származik a hír, hogy a Deadpool 2-ben Dominón és Kábelen kívül az X-Force csapat más mutánsai is feltűnnek ellentéteben a korábban kapott hírekkel, nem a szóló filmjüket, hanem a Deadpool 3-at fogják felvezetni.

További hírek az X-franchisehoz, a THR nevezetű oldal úgy tudja, hogy az „újraindítás gombját már megnyomták”, és az X-Men filmek vezető írója Simon Kinberg már egy új filmen dolgozik, ezúttal Bryan Singer nélkül. Singer neve mellett összes négy X-Men filmet számolhatunk, aki amúgy is elfoglalt mostanában, hiszen új filmjén, a Némó kapitány feldolgozásán, valamint Freddie Mercury életrajzi filmjén (főszereplője Rami Malek lesz) dolgozik. Kérdéses továbbá, hogy Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, James McAvoy és Nicholas Hoult színészekkel merre tovább, hiszen a négy filmre szóló szerződésük idén lejárt az X-Men: Apokalipszissel, de a Fox optimista, és reméli, hogy maradnak a folytatásra.

Cikkünket a Gambit, a The New Mutants és két új X-Men spin-off rész híreivel zárjuk. Tudjuk, hogy a film főszereplője Channing Tatum lesz, ám Doug Liman rendező távozásával a munkák megálltak. Ez idő alatt szépen csöndben Tatum egy másik filmjét leforgatták Steven Soderberghgel közösen, így most már több ideje jutna a projektre, ami talán egyszer meg is valósul. A The New Mutants megjelenésével már optimistábbak lehetünk, az oldal megjegyezte, hogy Josh Boone rendezővel már jövő tavasszal elindulhat a forgatás.

A következő X-Men film, amit a mozikban bemutatnak a Logan lesz Hugh Jackmannel és Sir Patrick Stewarttal a főszerepben, és akik ezzel el is köszönnek X-es szerepüktől. A Logan filmet 2017. március 3-án mutatják be a mozikban.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.