Wide Screen
Image default
Filmek

[SWCO] Forgatási, kulisszák mögötti képek a Star Wars: Az utolsó Jedikből

A tegnapi Az utolsó Jedik bemutatója után a rendező forgatási képeket osztott meg a rajongókkal, melyekből most mi is csemegézünk.

Rian Johnson rendező javarészt fekete-fehér fotókat tett közzé a filmből, de azért elvétve színes képekkel is találkozhatunk a galériában. A rendező hozzáfűzte, hogy a most látott képsorokat még Írországban lőtték, hiszen itt vették fel Luke és Rey találkozását, a filmben ez a helyszín az Ahch-To.

A képek között feltűnik Rey (Daisy Ridley), Luke Skywalker (Mark Hamill), Finn (John Boyega), valamint a tegnap hivatalosan is leleplezett Rose, akit Kelly Marie Tran játszik a filmben.

Ezeken felül a Star Wars Celebration színpadja fölött is bevágtak eddig nem látott képeket, először láthattuk a visszatérő Phasma kapitányt (Gwendoline Christie) és a trilógia új gonoszát, Kylo Rent (Adam Driver), de még a Starkiller Baseről elmenekült Hux tábornokot (Domhnall Gleeson) is látni.

A Star Wars: Az utolsó Jedik hazai bemutatója 2017. december 14-én lesz.

Még több a témában...

Új forgatási képek a Star Wars: Az uotlsó Jedikből

Kévés Bence Mihály

Phasma kapitány egy új titkos fegyvert kap Az utolsó Jediben?

Kévés Bence Mihály

Láttad már a Tűzgyűrű: Lázadás új tévészpotját?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább